Зеленський призначив голову Хмельницької ОВА
Зеленський призначив голову Хмельницької ОВА

Зеленський призначив голову Хмельницької ОВА

Президент України Володимир Зеленський призначив Сергія Тюріна главою Хмельницької обласної військової адміністрації. Про це йдеться в указі №268/2024.

«Призначити Тюріна Сергія Григоровича головою Хмельницької обласної державної адміністрації», – зазначено в тексті указу.

Зеленський призначив Сергія Тюріна главою Хмельницької обласної військової адміністрації
скріншот

Раніше Тюрін виконував обов'язки очільника Хмельницької ОВА. Варто зазначити, що указ президента опубліковано ще 2 травня, проте з'явився він на сайті Офісу президента лише зараз.

За інформацією аналітичної системи YouControl, Сергій Тюрін був одним із засновників київської ТОВ «Юридична фірма С.Т. ПАРТНЕРС», яка була заснована у 2018 році і займається консультуванням з питань комерційної діяльності й керування. Також Тюрін з 2018 року є засновником і керівником київського адвокатського об’єднання «С.Т. Партнерс».

Також Сергій Тюрін є успішним київським адвокатом, який спеціалізується у сферах судової практики, вирішення корпоративних спорів, захисту керівників та власників бізнесу від кримінальних переслідувань.

Як відомо, 15 березня 2023 року президент України Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Сергія Гамалія з посади очільника Хмельницької обласної військової адміністрації.

До слова, Першотравневий районний суд Чернівців закрив справу щодо ексголови Хмельницької ОВА Сергія Гамалія, якого патрульні підозрювали у керуванні автомобілем в стані алкогольного сп’яніння.

Источник материала
Поделиться сюжетом