Motorola готує смартфон Moto G85 для європейського ринку
Motorola готує смартфон Moto G85 для європейського ринку

Motorola готує смартфон Moto G85 для європейського ринку

Компанія Motorola, напевно, готує до випуску новий смартфон Moto G85, який стане наступником торішньої моделі G84. Один із європейських рітейлерів розмістив на своєму сайті коротку інформацію про новинку, хоча її повних характеристик та зображень ще немає. Зважаючи на все, Moto G85, як і його попередник, стане смартфоном середнього рівня. Його вартість не перевищить 300 євро – вона вказана на сайті європейського магазину. 

Що стосується характеристик, то на сторінці Moto G85 згадуються лише дуже гідні для бюджетної категорії пристрою об’єми пам’яті: 12 ГБ оперативної та 256 ГБ вбудованої. Предыдущая модель оснащена 6,55-дюймовым сенсорным OLED-экраном с разрешением 1080×2400 пикселей с частотой обновления 120 Гц, SoC Qualcomm Snapdragon 695, основной камерой с разрешением 50 Мп и аккумулятором ёмкостью 5000 мАг с поддержкой проводной зарядки мощностью 30 Вт. Швидше за все, щось подібне буде й у нового пристрою.

Анонс смартфона Moto G84 відбувся у серпні минулого року, можна припустити, що новий Moto G85 також буде представлений у серпні, лише вже цього року. Ймовірно, новинка відразу працюватиме під керуванням ОС Android 14.

Источник материала
Поделиться сюжетом