Андрій Золотарьов розповів, що визначить подальший хід війни: «Ось це ключове питання»
Андрій Золотарьов розповів, що визначить подальший хід війни: «Ось це ключове питання»

Андрій Золотарьов розповів, що визначить подальший хід війни: «Ось це ключове питання»

Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Багато кого це турбує, і справді новини важко назвати добрими з лінії фронту. Справді, коли протягом доби губиться три села, ну, зрозуміло, що це говорить про проблеми, про те, що оборона тріщить. І так, зрозуміло те, що противник хитає фронт за багатьма напрямами. Ну, ключове – це, безумовно, Очеретино, де намагаються розширити прорив, і не без успіху. Проте у масштабах Другої світової війни це радше бій за хатинку лісника», - коментує Андрій Золотарьов.

Ключове питання, стверджує він, полягає в тому, чи пустить росія в хід свої стратегічні резерви, які, зважаючи на все, вона накопичила. А напрям удару, зазначає експерт, очевидно, це спроба виходу на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей.

Прогнози, констатує він, вже є, але все може статися й швидше. Тому залишається, розмірковує гість програми, чекати, коли американська допомога відчуватиметься на фронті, чекати на результати мобілізації, які будуть насправді до осені в кращому разі.

«У нас проблема із резервами. Ось це ключове питання. У кого резерви будуть присутні, а у кого, навпаки, виникне дефіцит? Ось, власне, це й визначив подальший перебіг бойових дій. Наступ російської армії йде, інша річ – чи введуть резерви для розвитку цих успіхів. Деякі говорять про кінець травня, початок червня, інші говорять про те, що це станеться влітку, але факт залишається фактом», - робить висновок Андрій Золотарьов.

Також Politeka писала про те, що Доній розповів, чи зважаться росіяни наступати на Харків.

Источник материала
Поделиться сюжетом