Bose випустила захищену колонку з 20-годинною автономністю
Bose випустила захищену колонку з 20-годинною автономністю

Bose випустила захищену колонку з 20-годинною автономністю

Компанія Bose представила Bluetooth-колонку SoundLink Max, виконану у захищеному корпусі. Новинка підтримує керування через мобільний додаток, різні типи джерела сигналу та функцію сполучення з іншою фірмовою акустикою для створення бездротової стереосистеми.

Корпус Bose SoundLink Max вагою 2,1 кг оснащений знімною ручкою та захищений від води та пилу за стандартом IP67. З метою захисту електроніки гаджет проінформує користувача, що заряджати пристрій не можна, якщо в роз’єм потрапила волога.

Крім модуля Bluetooth з підтримкою одночасної пари з кількома пристроями, колонка отримала 3,5-міліметровий порт AUX. За допомогою функції SimpleSync новинку можна поєднати в одну мережу з навушниками, колонками та саундбарами Bose.

Є у Bose SoundLink Max і еквалайзер, який «підкручується» у додатку для смартфона. Керувати базовими функціями відтворення можна за допомогою кнопок на верхній панелі, одна з яких за бажанням перепризначається на будь-яку доступну дію. Ще одна особливість моделі – функція швидкого поєднання з Android-смартфонами (Google Fast Pair).

Ціна Bose SoundLink Max на ринку США складає $399.

Источник материала
Поделиться сюжетом