Гель для брів та зміцнення колготок: топ-4 способи використання лаку для волосся у побуті
Гель для брів та зміцнення колготок: топ-4 способи використання лаку для волосся у побуті

Гель для брів та зміцнення колготок: топ-4 способи використання лаку для волосся у побуті

Універсальність лаку для волосся не обмежується лише укладанням волосся. Цей косметичний засіб має дивовижні властивості, які можуть допомогти у виконанні різних домашніх завдань.

Один із українських блогерів, який часто ділиться побутовими порадами у соціальних мережах, розповів, як ефективно використовувати лак для волосся у звичайному житті.

Лак для волосся, фото feichka

Антистатичний засіб

Ви часто відчуваєте роздратування від того, що одяг прилипає до тіла? Лак для волосся приходить на допомогу. Злегка розбризкавши лак для волосся на одяг з відстані 20-30 сантиметрів, ви зможете ефективно боротися зі статикою. Після розпилення обережно протріть одяг паперовими рушниками.

Манікюр, фото freepik

Засіб для манікюру

Очікування висихання лаку для нігтів може бути нудним завданням під час манікюру, зробленого своїми руками. Однак за допомогою лаку для волосся це очікування можна значно скоротити. Нанесіть шар на щойно нафарбовані нігті, і вже за хвилину ви помітите, що нігті висохли.

Стрілка на колготках, фото із вільних джерел

Зміцнення колготок

Регулярно стикаєтеся з розчаруванням, коли доводиться викидати колготки через задирки чи зачіпки? Лак для волосся – це просте рішення для продовження терміну служби. Перед тим, як одягти колготки вперше, збризкайте їх лаком для волосся.

Замінник гелю для брів

Купувати спеціальні гелі для фіксації брів не завжди потрібно. Щоб мати покладені брови, збризкайте чисту щіточку лаком для волосся і ретельно розчешіть брови. Ви побачите, що лак для волосся забезпечує хорошу фіксацію.

Раніше повідомлялося, буде пахнути як у квітучому саду: як позбутися затхлості будинку за лічені хвилини.

Також, чим раніше сів на дієту – тим швидше загнав себе у пастку: вчені попередили любителів худнути.

Источник материала
Поделиться сюжетом