Крабові "Рафаелло": як швидко приготувати закуску до Великодня
Крабові "Рафаелло": як швидко приготувати закуску до Великодня

Крабові "Рафаелло": як швидко приготувати закуску до Великодня

Закуска – це один із найпопулярніших видів страв за будь-яким столом. Зазвичай, за святковим столом подають відразу декілька видів закусок, які повинні відрізнятись не тільки складовими, але й зовнішнім виглядом.

Фудблогер з ніком anny.cooking запропонувала приготувати крабові "Рафаелло". В Instagram вона розповіла як приготувати таку закуску та красиво її оформити.

Інгредієнти

  • Крабові палички – 200 гр
  • Варені яйця – 3 шт
  • Плавлений вершковий сирок – 2 шт
  • Часник – 1 зуб
  • Оливки або маслини
  • Сіль – 1/3 ч.л.

Спосіб приготування

1.Частину крабових паличок натираємо на мілкій терці. Іншу частину розбираємо на волокна.

2. Варені яйця та плавлений сирок натираємо на мілкій терці та додаємо до паличок, розділених на волокна.

3. Додаємо подрібнений часник, сіль, майонез та все добре перемішуємо.

4. Формуємо кульки, всередину яких закладаємо оливку, або маслину без кісточки.

5. Обкочуємо кульки у залишку крабових паличок та подаємо до столу.

На OBOZ.UA можна знайти й інші рецепти закусок:

  • Закуска на креветках
  • Закуска з буряком та оселедцем
  • Закуска з баклажанів
Источник материала
Поделиться сюжетом