Найвдаліший бісквіт на окропі: тісто точно підніметься
Найвдаліший бісквіт на окропі: тісто точно підніметься

Найвдаліший бісквіт на окропі: тісто точно підніметься

Вдалий бісквіт – це вже більша половина успіху в приготуванні торту. Для того, щоб досягти бажаного результату – варто використати звичайний окріп. Саме цей інгредієнт зробить масу для випікання дуже повітряною.

Ідея приготування ідеального бісквіту на окропі опублікована на сторінці фудблогерки Марії Хрипко (masha_hrypko_) в Instagram. Коржі можна використовувати для будь-яких тортів.

Інгредієнти:

  • яйця – 4 шт.
  • цукор – 300 г
  • молоко – 40 мл.
  • олія – 40 мл.
  • кип'яток – 40 мл.
  • борошно – 300 г
  • розпушувач – 10 г

Спосіб приготування:

1. Білки збити з цукром.

2. Додати жовтки та добре збити.

3. Борошно змішати з розпушувачем.

4. Додати до яєць та вимішати лопаткою.

5. Додати олію, молоко та кип'яток.

6. Вимішати та викласти у форму.

7. Пекти за температури 165 градусів приблизно 40 хвилин – 1 годину.

8. Після охолодження вийняти з форми, замотати в харчову плівку та залишити на декілька годин в холодильнику.

9. Після цього нарізати та зібрати торт.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Шоколадний бісквіт
  • Бісквіт на згущеному молоці
  • Яблучний бісквіт
Источник материала
Поделиться сюжетом