Вдалий бісквіт – це вже більша половина успіху в приготуванні торту. Для того, щоб досягти бажаного результату – варто використати звичайний окріп. Саме цей інгредієнт зробить масу для випікання дуже повітряною.
Ідея приготування ідеального бісквіту на окропі опублікована на сторінці фудблогерки Марії Хрипко (masha_hrypko_) в Instagram. Коржі можна використовувати для будь-яких тортів.
Інгредієнти:
- яйця – 4 шт.
- цукор – 300 г
- молоко – 40 мл.
- олія – 40 мл.
- кип'яток – 40 мл.
- борошно – 300 г
- розпушувач – 10 г
Спосіб приготування:
1. Білки збити з цукром.
2. Додати жовтки та добре збити.
3. Борошно змішати з розпушувачем.
4. Додати до яєць та вимішати лопаткою.
5. Додати олію, молоко та кип'яток.
6. Вимішати та викласти у форму.
7. Пекти за температури 165 градусів приблизно 40 хвилин – 1 годину.
8. Після охолодження вийняти з форми, замотати в харчову плівку та залишити на декілька годин в холодильнику.
9. Після цього нарізати та зібрати торт.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Шоколадний бісквіт
- Бісквіт на згущеному молоці
- Яблучний бісквіт