Насті Каменських – 37: де зараз і чим займається NK, яка не боїться експериментувати
Насті Каменських – 37: де зараз і чим займається NK, яка не боїться експериментувати

Насті Каменських – 37: де зараз і чим займається NK, яка не боїться експериментувати

Деякі українці захоплюються творчістю NK, тоді як інші не дуже її люблять. Водночас творчий шлях співачки видався досить цікавим. Детальніше про кар'єру Насті Каменських та де вона зараз – далі в матеріалі.

Що відомо про кар'єру Насті Каменських

Її становлення як співачки почалося у 2004 році на фестивалі "Чорноморські ігри". Через два роки виконавиця об'єдналася з Олексієм Потапенком і створила дует "Потап і Настя". Їхня слава стрімко зросла після виходу хіта "Без любові" та вірусного кліпу "Не пара". Відтак, понад десять років вони успішно разом розвивалися, проте вже у 2017 році гурт оголосив про завершення спільної кар'єри. Натомість обидва артисти вирішили зосередитися на сольних проєктах.

Настя Каменських почала виступати під псевдонімом NK і випустила свій дебютний сольний трек під назвою "Це є моя ніч". На наступний рік співачка почала підкорювати латиноамериканський музичний світ. Зокрема, презентувала композицію PELIGROSO.

NK – PELIGROSO: дивіться відео онлайн

Загалом серед найпопулярніших пісень Насті Каменських є Elefante, "Червоне вино", "Попа як у Кім", "Почуття", "Тримай" та багато інших.

NK – Elefante: дивіться відео онлайн

Цікаво, що у березні 2023 року артистка вперше за 19 років випустила україномовний альбом. Мініальбом називається "Хіти UA" і складається з хітів NK.

NK – "Це є моя ніч": дивіться відео онлайн

Де зараз Настя Каменських і чим вона займається

Нещодавно разом зі своїм чоловіком Потапом співачка вирушила до Латинської Америки. Вона прагне поєднати українські меседжі з досвідом відомих латиноамериканських авторів пісень, щоб створити нові хіти та розширити свою присутність у музичній індустрії. Зокрема, днями Каменських представили новий трек під назвою Moloko, у співпраці з латиноамериканським співаком Atomic Otro Way.

NK X Atomic Otro Way – Moloko: дивіться відео онлайн

Однак реліз отримав змішані відгуки від шанувальників. Більшості фанів пісня та кліп до неї не дуже сподобалися, бо вони вважають, що недоречно випускати подібні треки, коли в Україні точиться кровопролитна війна.

Артистка зараз активно з'являється на телеекранах у закордонних ЗМІ й постить фото з різних міст. Зокрема, знаменитість показувала світлини з Маямі та Мадриду, де відвідала червону доріжку Primavera Pop. Також артистка нещодавно стала гостею шоу La Voz de la Mañana, де розмовляла іспанською.

Источник материала
Поделиться сюжетом