Росіяни авіабомбою пошкодили зал карате у Дергачах: жахливі фото
Росіяни авіабомбою пошкодили зал карате у Дергачах: жахливі фото

Росіяни авіабомбою пошкодили зал карате у Дергачах: жахливі фото

У четвер, 2 травня, Росія обстріляла керованими авіабомбами Деркачі на Харківщині. КАБ влучила за 50 метрів від залу карате.

Наслідки російської атаки

На момент удару в спортивному залі знаходились люди. Травми отримали 6 дітей, 4 з яких мають ушкодження середньої тяжкості, а ще двоє – легкої. Також травмувався 75-річний чоловік.

Сирен не було чути, тому про повітряну тривогу директорка фітнес-клубу дізналася з повідомлень. Через це діти не встигли вчасно сховатися.


Наслідки російського удару по залу в Дергачах / Фото ДСНС Харківщини

Злочини Росії проти українського спорту

  • Нещодавно росіяни завдали ударів по Одесі, де знищили гімнастичний зал.
  • Також під час ворожого удару по Харкову у ніч на 8 квітня зазнав пошкоджень легкоатлетичний манеж бази Олімпійської підготовки.
  • У ніч на 2 квітня "шахедом" була знищена база СК Дніпро-1.
  • З початку повномасштабної війни постраждали понад 500 різноманітних спортивних споруд. На їхнє відновлення потрібно понад 300 мільонів доларів. І ця цифра зростає щодня.
  • НОК України нагадує, що допоки російські війська за підтримки білоруського уряду продовжують здійснювати акти геноциду проти українського народу, російським і білоруським спортсменам має бути заборонено брати участь у будь-яких міжнародних змаганнях у будь-якому статусі.
Теги по теме
Харьковская область
Источник материала
Поделиться сюжетом