Xiaomi 15 може з’явитися в жовтні
Xiaomi 15 може з’явитися в жовтні

Xiaomi 15 може з’явитися в жовтні

Нещодавно компанія Xiaomi представила свій топовий флагманський смартфон Xiaomi 14 Ultra. Однак схоже, що наступник лінійки 14 може бути ближчим, ніж очікувалося. Серія Xiaomi 15 може бути анонсована менше ніж через пів року.

Xiaomi 15 може вийти раніше, ніж очікувалося

Очікується, що новий флагман китайського бренду Xiaomi 15 буде випущений у ті ж терміни, що й Xiaomi 14. Для тих, хто не знає, останній був вперше представлений ще в жовтні 2023 року, а глобальний реліз відбувся в першому кварталі 2024 року. Але тепер новий витік інформації від відомого інформатора Digital Chat Station стверджує, що Xiaomi 15 і Xiaomi 15 Pro також можуть надійти в середині жовтня 2024 року.

Таким чином, його глобальне розповсюдження може розпочатися в перші місяці 2025 року. Виходячи з того, що ми знаємо на цей час, серія Xiaomi 15 буде першою, яка дебютує з Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 SoC. У попередньому звіті ми висвітлювали більше інформації, якою поділився той самий інформатор. Очікується, що Xiaomi 15 запропонує новий 50-мегапіксельний перископічний об’єктив разом із телеоб’єктивом із великим збільшенням для всієї лінійки.

Подейкують, що базовий Xiaomi 15 має такий же 6,36-дюймовий плоский дисплей, як і його попередник. Тим часом серія матиме ультразвуковий вбудований в дисплей сканер відбитків пальців.

Источник материала
Поделиться сюжетом