Забудьте про накладні вії: поради для природного видовження ваших вій
Забудьте про накладні вії: поради для природного видовження ваших вій

Забудьте про накладні вії: поради для природного видовження ваших вій

Всі жінки мріють про довгі, густі та пухнасті вії, які підкреслюватимуть красу очей. Однак не обов’язково використовувати нарощування чи накладки задля досягання бажаного ефекту.

Існує декілька дієвих способів природно подовжити та зміцнити вії. Про них більш детально розповіло видання Glam.

Сироватка для вій

Існує лише один спосіб, схвалений FDA, який допоможе вам максимально відростити свої вії, і це використання спеціальної сироватки. В ній міститься активний інгредієнт, який подовжує час, протягом якого фолікул залишається у фазі росту.

Однак будьте обережними. Деякі сироватки містять замінники якісних компонентів, побічні ефекти яких не до кінця вивчені. Також пам'ятайте, що навіть якісні продукти для стимулювання росту вій можуть викликати подразнення очей і потемніння повік.

Харчування

Правильне харчування та вітаміни не зможуть докорінно змінити вигляд ваших вій, але якщо ваш організм буде почуватися добре та отримуватиме усі необхідні поживні речовини, то і волосся буре рости краще.

Такі мікроелементи, як омега 3, грають важливу роль в стабільності росту волосся, тому переконайтеся, що ви їсте достатньо жирної риби, насіння чіа та волоських горіхів. Також не нехтуйте білком, залізом, цинком і продуктами, що містять вітаміни A, C, D і E.

Однак перед тим, як робити висновки щодо того, яких вітамінів та мікроелементів вам не вистачає варто проконсультуватися з лікарем та зробити аналіз крові.

Сон в макіяжі

Щоб вії виглядали якнайкраще, важливо доглядати за ними, як за будь-якою іншою частиною тіла. Тому не забувайте якісно знімати макіяж перед сном, адже в іншому випадку ваші вії можуть поламатися, стати більш слабкими та навіть почати випадати.

Олії

Немає доказів, що олії для місцевого застосування можуть стимулювати ріст вій, але зволоження може зробити їх більш міцними, довгими та об’ємними.

Кокосова олія багата лауриновою кислотою та може допомогти створити бар’єр для захисту вій від бруду та інших подразників. Також можна використати касторову олію. Вона зволожує шкіру та вії, а також не забиває пори.

Стрес

Те, що стрес неминучий, не змінює того факту, що він погано впливає на здоров’я і, як наслідок, погіршує стан волосся. Також він підвищує рівень кортизолу, гальмуючи ріст волосяних фолікулів і посилюючи випадання.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як зробити ідеальний макіяж методом "трьох пальців".

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом