Чи можливе просування росіян без захоплення Часового Яру: у ЗСУ дали відповідь
Чи можливе просування росіян без захоплення Часового Яру: у ЗСУ дали відповідь

Чи можливе просування росіян без захоплення Часового Яру: у ЗСУ дали відповідь

Про це в ефірі телемарафону розповів офіцер пресслужби 26-ї артилерійської бригади імені Романа Дашкевича Олег Калашніков. Тобто для росіян Часів Яр є стратегічно важливим містом.

Важливість Часового Яру

Олег Калашніков відповів на питання, чи можливе подальше просування окупантів без захоплення Часового Яру.

Ні, не можливе. На даному напрямку, на локаціях – Костянтинівський, Краматорський напрямок, на сьогодні на цих напрямках неможливе просування ворога, якщо Часів Яр буде триматися,
– пояснив речник.

Раніше зазначалося, що захоплення Часового Яру дасть Росії контроль над пагорбом, з якого вона зможе атакувати інші міста.

Новини Часового Яру

  • Заступник начальника ГУР Міноборони України Вадим Скібіцький заявив, що висотний опорний пункт у місті Часів Яр є "предметом занепокоєння". Він заявив, що місто ймовірно впаде – так само як було з Авдіївкою. Це не станеться найближчим часом, однак все залежить від резервів.
  • Росіяни 2 травня вийшли до кордону міста. Водночас українські військові мають підготовлену другу лінію оборони. Також для оборони в місто перекинули спецпідрозділи ГУР. Наразі йде велика боротьба за контроль логістичних маршрутів.
  • В Часовому Яру та у всій Часовоярській громаді залишається 682 особи. Ворог штурмує місто, йде велика боротьба за контроль логістичних маршрутів.
Теги по теме
Донецкая область
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны