Ідеально після пасхального застілля: такий легкий супчик приготуєте на раз-два
Ідеально після пасхального застілля: такий легкий супчик приготуєте на раз-два

Ідеально після пасхального застілля: такий легкий супчик приготуєте на раз-два

Справжнє полегшення після святкового смакота

Фарбування, пишні пасочки і ароматна буженина — від цих смаколиків на великодньому столі неможливо втриматися. І ось після свят хочеться чогось простого та смачного.

Тому разом із "Бабусиними рецептами" розповімо, як приготувати легкий та смачний курячий супчик без засмаження та картоплі. Навариста, в міру густа і дуже ароматна страва припаде до душі всім. Готувати його одне задоволення, а сім’я з’їсть його на ура.

Як приготувати курячий суп

Інгредієнти:

  • вода – 1.2 л;
  • стегна курячі – 300 г;
  • вермішель – 70 г;
  • пучок зелений
  • морква – 70 г;
  • цибуля — половина;
  • сіль та спеції — за смаком;
  • лавровий лист — 1-2 шт.

Спосіб приготування:

  1. Курячі стегна ретельно миємо під проточною водою. Відправляємо в каструлю, заливаємо водою, ставимо на плиту і доводимо до кипіння. Солимо, забираємо пінку і варимо до готовності.
  2. Готове м’ясо дістаємо з каструлі, даємо йому охолонути і відокремлюємо кістки. Прибираємо також шкірку, а м’якуш розбираємо на волокна.
  3. Чистимо цибулю та моркву. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками, моркву — соломкою. Відправляємо в киплячий бульйон разом з вермішеллю, підготовленим м’ясом та нарізаною зеленню.
  4. Додаємо в каструлю улюблені спеції, лавровий лист, варимо близько 2 хвилин і вимикаємо вогонь. Даємо настоятися страві під кришкою протягом 5 хвилин.

Готовий суп подаємо з домашнім хлібом. Смачного.

Источник материала
Поделиться сюжетом