Названо терміни запуску серії Xiaomi Pad 7
Названо терміни запуску серії Xiaomi Pad 7

Названо терміни запуску серії Xiaomi Pad 7

Xiaomi, відома технологічна компанія, ймовірно, завершила випуск своїх основних смартфонів цього року і тепер, як очікується, зосередиться на серії планшетів нового покоління – Xiaomi Pad 7. Очікується, що ця серія складатиметься з двох моделей – Pad 7 та Pad 7 Pro . Нещодавній витік від Smart Pikachu говорить про те, що компанія планує запустити серію Pad 7 у третьому кварталі цього року, що є невеликою затримкою порівняно з термінами запуску її попередників, Pad 6 та Pad 6 Pro, які дебютували у квітні минулого року.

Очікується, що планшети серії Pad 7 сумісні з “автомобільним використанням” за принципом plug-and-play, що відповідає прагненню Xiaomi вийти на ринок електромобілів. Як компанія, яка є виробником електромобілів, забезпечення сумісності у всій екосистемі своїх продуктів є логічним кроком.

Незважаючи на те, що технічні характеристики Xiaomi Pad 7 поки не розкриті, деякі подробиці про Pad 7 Pro були оприлюднені тайпстером Digital Chat Station. Очікується, що Pad 7 Pro буде оснащений процесором Snapdragon 8 Gen 3 SoC, 12,45-дюймовим дисплеєм із частотою оновлення 144 Гц та високим співвідношенням сторін 16:10, а також акумулятором ємністю 10 000 мАг. Також повідомляється, що він підтримує швидке заряджання потужністю 120 Вт, що підтверджується сертифікатом 3C. Очікується, що планшет буде оснащений подвійною 50-Мп камерою на задній панелі та чотирма динаміками для відтворення звуку.

А ось про планшет iPad 7 інформації мало, крім витоку, який говорить про те, що він може бути оснащений процесором Snapdragon 8 Gen 2.

Источник материала
Поделиться сюжетом