19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Оновлення MIUI 14 від Xiaomi: фішки та переваги
Оновлення MIUI 14 від Xiaomi: фішки та переваги

Оновлення MIUI 14 від Xiaomi: фішки та переваги

Смартфони китайського бренду працюють на основі прошивки MIUI. Зручний інтерфейс та простота в управлінні – це те, за що її цінують користувачі. 14 версія – масштабний апдейт від Xiaomi. Ми розповімо про основні фішки та переваги останнього оновлення.

Робота з повідомленнями та «Годинник»

Хоча смартфон Xiaomi дуже зручний у використанні, спливаючі вікна на екрані іноді з’являються вкрай вчасно. У новій версії мікропрограми можна вимкнути повідомлення, не входячи в програму. Функція зручна, тому що йде менше часу на порятунок від спливаючих вікон.

Змінився дизайн програми «Годинник». У верхній частині розташовані вкладки:

  • Будильник;
  • Часовими поясами;
  • Секундоміром;
  • Таймер.

Перемикайтеся свайпом або клацанням між вкладками. Інтерфейс став зручнішим, а ще додаток «Годинник» можна видалити. Якщо користувачеві не подобається встановлений додаток, він встановлює інше.

Галерея: нові можливості

Розробники додали функцію розпізнавання тексту на фото чи зображенні. Тепер не потрібно набирати її вручну, просто скопіюйте те, що пропонує штучний інтелект.

У галереї показуватимуться «Спогади про цей день». Завдяки цьому користувач бачить, як він проводив час того ж року в цей час. Насолоджуйтесь приємними моментами завдяки новому функціоналу. Якщо ви не бажаєте бачити старі фотографії, опцію можна вимкнути.

Bluetooth LE Audio: максимум можливостей для бездротової гарнітури

Технологія дозволяє підключати до пристрою кілька TWS-навушників та перемикатися між ними. Крім цього за допомогою Bluetooth LE Audio покращується якість звуку. Ефект досягається завдяки окремому підключенню кожного навушника.

Смарти з такою технологією довше тримають акумулятор у режимі відтворення. Якщо ви цінуєте автономність, варто придбати смартфон Xiaomi з прошивкою MIUI 14. Не турбуйтеся, що акумулятор швидко розрядиться в режимі прослуховування музики або подкаст.

Захист від шахраїв: можливості штучного інтелекту

Дзвінки та повідомлення – інструменти шахраїв. Смарти з MIUI 14 аналізують вхідні SMS, дзвінки, підозрілі посилання. Якщо виявлено небезпеку, система попереджає користувача. Такий рівень безпеки здатний захистити особисті дані, наприклад, паролі від банківських карток і т.д.

Розробники врахували «хворі» місця попередньої версії та створили чудову прошивку для сучасного телефону. MIUI 14 – масштабний апдейт у плані інтерфейсу, а й у функціоналі. Потрібно спробувати оновлення, адже останні можливості полегшують використання гаджета.

Источник материала
Поделиться сюжетом