У Москві посилять ППО і встановлять надпотужні "глушилки" для дронів у день інавгурації Путіна
У Москві посилять ППО і встановлять надпотужні "глушилки" для дронів у день інавгурації Путіна

У Москві посилять ППО і встановлять надпотужні "глушилки" для дронів у день інавгурації Путіна

Російська влада посилить заходи безпеки перед інавгурацією Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня. Для цього до Москви передбачається стягнути додаткові системи протиповітряної оборони (ППО), а в центрі столиці РФ встановити надпотужні засоби радіоелектронної боротьби (РЕБ) для придушення безпілотників, розповіли інформовані джерела.
Також, за їхніми словами, поліцейських зобов'язали "відпрацювати" всі житлові будинки, розташовані поблизу спецтрас та місць масового скупчення людей. Співробітників транспортної інфраструктури, своєю чергою, повідомили про посилення напередодні інавгурації.

Одночасно з цим найманцям, що залишилися на зв'язку, з ПВК "Вагнер" через кураторів повідомили, що вони не повинні 7 травня виходити з дому. Їм суворо заборонили з'являтися в публічних місцях, у тому числі великими компаніями, у камуфляжі, з шевронами та нагородами, кажуть співрозмовники "ВЧК-ОГПУ".

У сам день інавгурації депутатів Держдуми РФ, членів Ради Федерації та конституційних суддів передбачається доставляти до Кремлівського палацу групами автобусами за тією ж схемою, яка використовувалася раніше.

Депутатів попередили, що явка обов'язкова, а вхід здійснюватиметься за списками: при собі необхідно мати посвідчення, паспорт та тест на COVID-19 в електронному чи паперовому вигляді. При цьому, як стверджують співрозмовники телеграм-каналу, перед вирушення на автобусах депутатів доглядатимуть співробітники ФСТ. Також вони візьмуть додатковий експрес-тест на коронавірус.

Головною інтригою поки що залишається список закордонних почесних гостей, який з кожним разом стає дедалі меншим, зазначають джерела.

Источник материала
Поделиться сюжетом