19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Великодній салат з хріном: рецепт, який повторить кожен
Великодній салат з хріном: рецепт, який повторить кожен

Великодній салат з хріном: рецепт, який повторить кожен

Хрін у салаті на Великдень не тільки додає страві пікантності, але й підкреслює урочистість моменту. Салат з хроном може стати чудовим доповненням до святкового столу.

Салат з хроном на Великдень

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до температури 180 градусів.
  2. Помийте буряк, загорніть у фольгу, запікайте в духовці близько однієї години до готовності.
  3. Помийте яблуко, почистіть від шкірки, наріжте скибочками.
  4. Готовий буряк наріжте скибочками, полийте соком лимона, змастіть хріном, додайте сіль, перець, оливкову олію, перемішайте.
  5. Викладіть на тарілку, задекоруйте листям петрушки.
Теги по теме
Пасха
Источник материала
Поделиться сюжетом