За секунди і без нервів: як швидко затягнути нитку в голку - простий метод
За секунди і без нервів: як швидко затягнути нитку в голку - простий метод

За секунди і без нервів: як швидко затягнути нитку в голку - простий метод

Заправлення нитки в голку - одне з найнеприємніших завдань, яке доводиться виконувати під час шиття, однак, є метод, що значно пришвидшить процес.

Є багато причин, чому вам може знадобитися дістати швейний набір. Можливо, щоб полагодити трохи порвану шкарпетку або джемпер. Але перед тим, як взятися за це дещо терапевтичне завдання, потрібно зробити одну річ, повідомляє Dailystar.

Так, це заправити нитку в голку, маленька робота, яку ми всі ненавидимо робити. Вона може бути метушливою і забирати багато часу, але без неї ви нікуди не потрапите.

Однак, один блогер в соціальній мережі X, колишньому Twitter, поділився способом, який дозволить швидко заправити нитку в голку. Пост був опублікований на сторінці Today Years Old.

У кліпі під заголовком "Роки боротьби, і це було так просто?", все починається з того, що людина вкладає нитку в невеликий аркуш паперу.

Потім, розрізавши папір по діагоналі, ви можете вставити його в голку. І коли вона пройде наскрізь, ви побачите, що нитка пройшла крізь крихітний отвір.

Дивіться відео про те, як швидко засунути нитку в отвір голки:

Як заправити нитку в отвір голки - популярні способи

Заправити нитку в голку може бути трохи викликом, але існує кілька способів, які полегшують цей процес. Ось кілька найпоширеніших методів:

Кожен з цих методів має свої переваги, і вибір залежить від вашого особистого вподобання та вміння. Спробуйте різні способи, щоб знайти той, який найбільше вам підходить.

The Daily Star

The Daily Star (дослівно – "Щоденна зірка") – щоденна газета-таблоїд, що видається з понеділка по суботу у Великій Британії з 2 листопада 1978 року. 15 вересня 2002 року було запущено дочірнє видання Daily Star Sunday з окремим персоналом. 31 жовтня 2009 року Daily Star опублікувала свій 10-тисячний номер. З березня 2018 року видання очолює Джон Кларк, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Источник материала
Поделиться сюжетом