Зараз немає нічого важливішого, – Садовий сказав, як Львів допомагає військовим і переселенцям
Зараз немає нічого важливішого, – Садовий сказав, як Львів допомагає військовим і переселенцям

Зараз немає нічого важливішого, – Садовий сказав, як Львів допомагає військовим і переселенцям

Про це 24 Каналу розповів міський голова Львова Андрій Садовий. Відомо, що минулого року кошти від військового ПДФО забрали з місцевих бюджетів до державного бюджету. Але Львів все одно знаходить ресурси, як допомагати військовим та цивільним.

Як Львів допомагає військовим та цивільним

Як розповів Садовий, у Львові вже припинили будь-які ремонтні роботи за кошти міста. Зараз усі можливі ресурси скеровують на підтримку Сил оборони України. До прикладу, лише за минулий місяць вдалося виділити близько 71 мільйона гривень.

Загалом у бюджеті цього року сума перевищує більш ніж 1 мільярд гривень. А які можуть бути інші пріоритети?,
– підкреслив Садовий.

Крім того, надзвичайно важливо продовжувати допомагати переселенцям. Якраз сьогодні міський голова Львова відвідав модульне містечко "Маріаполіс". Там живуть українці з Маріуполя, Херсона, Скадовська, Мелітополя тощо. Якщо є можливість – обов'язково підтримайте їх.

Там ще й проживає дуже багато дітей. Десь 260. Всім раджу у такі складні часи допомогти тому, кому важче сьогодні. Прийдіть, поспілкуйтеся, підтримайте. Це важливо. Ми всі – одна велика родина. Ворог хоче нас розділити. А ми повинні бути разом. Коли маєш вибір щось там подарувати… Краще дай гроші на якийсь хороший дрон. Бо зараз немає нічого важливішого,
– сказав Садовий.

Львів допомагає Силам оборони: коротко

  • Міський голова Львова Андрій Садовий відвідав бійців на Запорізькому напрямку. Бійцям привезли гостинці: і такі, які можна з'їсти; і такі, якими можна бити по ворогу.
  • Відомо, що на передовій перебувають близько 30 тисяч львів'ян. Їх регулярно підтримують. До прикладу, 17 квітня вдалося передати 53 дрони Mavic 3Т/3 та 6 генераторів. Загальна їх вартість – понад 9,4 мільйона гривень.
  • А упродовж січня Львів передавзахисникам майже тисячу різних дронів. Загальна сума допомоги становила 58 мільйонів гривень.
Теги по теме
Андрей Садовый
Источник материала
Поделиться сюжетом