19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
14 травня — Премія Ґонґадзе запрошує на відкриту зустріч-дискусію «Сила слова»
14 травня — Премія Ґонґадзе запрошує на відкриту зустріч-дискусію «Сила слова»

14 травня — Премія Ґонґадзе запрошує на відкриту зустріч-дискусію «Сила слова»

Під час дискусії «Сила слова» спікерки та слухачі говоритимуть про те, як журналісти різних досвідів та спеціалізацій можуть об’єднати свої зусилля.

У вівторок, 14 травня, о 18:30 у Києві відбудеться відкрита зустріч для журналістів та журналісток із фіналістками Премії імені Георгія Ґонґадзе.    

Спікерки: 

  • Анна Бабінець – засновниця та керівниця незалежної розслідувальної агенції «Слідство.Інфо»;
  • Ольга Руденко – головна редакторка та засновниця видання The Kyiv Independent;
  • Тетяна Трощинська – директорка департаменту стратегічного аналізу та розвитку соціально впливового контенту на Суспільному, журналістка та ведуча «Радіо Культура». 

Захід модеруватиме журналістка, письменниця, правозахисниця Лариса Денисенко.

Місце: простір Українського ПЕН (м. Київ, вул. Лук'янівська 14а). 

Вхід вільний за попередньої реєстрації: https://bit.ly/4b3Itzs 

«Ми прагнемо створити невимушену та максимально відкриту атмосферу події, гості якої будуть не слухачами, а активними учасниками. Будемо раді бачити як колег та колежанок з досвідом, так і людей, які лише розпочинають свій творчий шлях», — повідомляють організатори.

Премія імені Георгія Ґонґадзе – одна з головних відзнак для професійних журналістів в Україні. Заснована у 2019 році Українським ПЕН у партнерстві з родиною Георгія Ґонґадзе, Києво-Могилянською бізнес-школою та виданням «Українська правда». Лауреатами Премії в попередні роки стали Вахтанґ Кіпіані (2019), Павло Казарін (2020), Мирослава Барчук (2021), Мстислав Чернов і Євген Малолєтка (2022), Богдан Логвиненко (2023). У 2022 році також Спецвідзнаку посмертно отримав фотожурналіст Макс Левін.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Источник материала
Поделиться сюжетом