19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
YouTube сам перегортатиме нудні моменти відео завдяки ШІ: як увімкнути функцію
YouTube сам перегортатиме нудні моменти відео завдяки ШІ: як увімкнути функцію

YouTube сам перегортатиме нудні моменти відео завдяки ШІ: як увімкнути функцію

Сервіс Jump Ahead поки що працює тільки тільки для Android і тільки для відео англійською мовою.

YouTube незабаром повсюдно впровадить нову функцію Jump Ahead на базі штучного інтелекту (ШІ). Вона вже доступна як бонус для передплатників YouTube Premium, передає Аndroid Аuthorytу.

Jump Ahead (Jump Ahead — англ. "перестрибнути далі", — ред.) дає змогу переходити до найкращих частин відео, пропускаючи нудні та/або нецікаві місця ролика. Функція працюватиме на основі ШІ, який аналізує користувацькі дані і передбачає, що людина хоче подивитися, що їй дійсно цікаво.

Раніше ця функція була доступна тільки обраним користувачам Premium у США, але тепер усі передплатники YouTube Premium можуть випробувати її, перейшовши за адресою youtube.com/new. Після того як користувач дасть згоду на участь у тестуванні, з'явиться кнопка Jump Ahead. Якщо двічі торкнутися кнопки, можна буде перейти до наступного відео або промотати якийсь ролик. Однак компанія зазначає, що поки що не всі відео підтримують цю функцію.

Наразі ця функція працює тільки в додатку YouTube для Android і доступна тільки для відео англійською мовою.

Оскільки це експериментальна функція, у компанії заявили, що протестувати її можна тільки до 1 червня 2024 року. Після закінчення цього терміну платформа або надасть можливість користуватися нею всім підпискам Premium, або ж продовжить експеримент.

Источник материала
Поделиться сюжетом