Буженина з індички – це дуже смачна та соковита страва, яку можна готувати кожного дня, або подавати до святкового столу. Смак та аромат цієї страви не залишать нікого байдужим.
Рецептом приготування буженини з індички поділилась фудблогерка Ліза Глінська. В Instagram вона запропонувала приготувати буженину, використовуючи лишень найпростіші спеції.
Інгредієнти
- Філе індички – 1 кг
- Вода – 1 л
- Сіль – 2 ст.л. з гіркою
- Олія з травами – 1 ст.л.
Спосіб приготування
1.Розчинити сіль у воді кімнатної температури. Помістити в неї філе індички та прибрати в холодильник на 10-12 годин.
2. Дістати філе, просушити паперовим рушником. промастити ароматним маслом, загорнути у пергамент.
3. Випікати в розігрітій до 250 градусів духовці протягом 25 хвилин.
4. Духовку вимкнути, залишивши індичку в середині, до повного охолодження.
На OBOZ.UA є й інші рецепти буженини:
- Буженина з телятини
- Буженина зі свинини
- Буженина з курки