19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Буженина з індички: можна готувати як на свята, так і щодня
Буженина з індички: можна готувати як на свята, так і щодня

Буженина з індички: можна готувати як на свята, так і щодня

Буженина з індички – це дуже смачна та соковита страва, яку можна готувати кожного дня, або подавати до святкового столу. Смак та аромат цієї страви не залишать нікого байдужим.

Рецептом приготування буженини з індички поділилась фудблогерка Ліза Глінська. В Instagram вона запропонувала приготувати буженину, використовуючи лишень найпростіші спеції.

Інгредієнти

  • Філе індички – 1 кг
  • Вода – 1 л
  • Сіль – 2 ст.л. з гіркою
  • Олія з травами – 1 ст.л.

Спосіб приготування

1.Розчинити сіль у воді кімнатної температури. Помістити в неї філе індички та прибрати в холодильник на 10-12 годин.

2. Дістати філе, просушити паперовим рушником. промастити ароматним маслом, загорнути у пергамент.

3. Випікати в розігрітій до 250 градусів духовці протягом 25 хвилин.

4. Духовку вимкнути, залишивши індичку в середині, до повного охолодження.

На OBOZ.UA є й інші рецепти буженини:

  • Буженина з телятини
  • Буженина зі свинини
  • Буженина з курки
Источник материала
Поделиться сюжетом