19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Google Maps готуються до оновленого інтерфейсу
Google Maps готуються до оновленого інтерфейсу

Google Maps готуються до оновленого інтерфейсу

Google Карти для Android готуються до можливого повного розгортання оновленого інтерфейсу з деякими ключовими вдосконаленнями на основі відгуків користувачів. Оновлений дизайн пропонує більш плавну навігацію завдяки розміщенню карти на передньому плані. Багато з колишніх повноекранних інформаційних панелей було замінено на менші напівпрозорі вікна.

Це дозволяє користувачам бачити частину карти у фоновому режимі під час перегляду деталей, забезпечуючи важливий контекст. Кути цих інформаційних вікон тепер мають більш заокруглений вигляд, а закривати або ділитися інформацією спрощено завдяки легкодоступним кнопкам.

Поля відправлення та призначення тепер плавають у верхній частині самої карти

Ще одна помітна зміна – спосіб обробки маршрутів. Поля відправлення та призначення тепер витончено плавають у верхній частині самої карти, а параметри способу транспортування перенесено в нижню частину екрана. Це означає більш орієнтований на карту досвід.

Google офіційно не оголосив про запуск, але розширений період тестування дизайну свідчить про те, що ширше розгортання неминуче. Оновлення доставляється на стороні сервера, тому оновлення самої програми не обов’язково запустить новий вигляд. Враховуючи місяці, витрачені на тестування, цілком ймовірно, що незабаром усі будуть користуватися навігацією за допомогою оновлених Google Карт. Ми також можемо очікувати подібне візуальне оновлення для Google Maps на iOS у майбутньому.

Источник материала
Поделиться сюжетом