19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як зробити так, щоб у вашому домі був гарний запах: прості поради
Як зробити так, щоб у вашому домі був гарний запах: прості поради

Як зробити так, щоб у вашому домі був гарний запах: прості поради

Зробити так, щоб у вашому домі був гарний запах просто - вам достатньо скористатися ефірними оліями та ще деякими елементами. Ми розповімо вам детально про цей процес.

Матеріали

  • Скляна або керамічна ємність (засклена всередині, щоб не протікала) з вузьким отвором у верхній частині
  • Ефірні масла на ваш вибір. У мене лаванда і евкаліпт.
  • Горілка.
  • Очеретяні або бамбукові шпажки. Ви можете знайти палички для дифузора з очерету в Інтернеті за досить недорогими цінами, але якщо у вас на кухні чи в кімнаті для рукоділля є бамбукові шпажки, просто обріжте загострені кінці перед використанням.

Інструкції

  1. Якщо ви використовуєте масляну основу, ви змішаєте суміш 30% ефірної олії з 70% базової олії. Ви можете поекспериментувати з відсотками, щоб побачити, що вам найкраще підходить та, щоб зробити так, щоб у вашому домі був гарний запах. Якщо ви використовуєте суміш горілки та води, вам слід додати приблизно 12 крапель ефірних олій приблизно до 1/4 склянки води, а потім додати трохи горілки (горілка допомагає зв’язувати олії з водою).
  2. Налийте суміш у свою ємність і помістіть один кінець тростини або шпажки в розчин, дозволяючи йому наситити тростини. Потім вийміть їх і помістіть протилежні кінці в пляшку. Приблизно раз на тиждень міняйте кінці в ароматичному розчині. Це допоможе зробити так, щоб у вашому домі був гарний запах.

Про що слід пам’ятати

  • Чим менше шийка на пляшці, тим повільніше буде випаровуватися рідина.
  • Експериментуйте з різними комбінаціями ефірних олій, доки не знайдете одне або два, які вам дійсно подобаються. Потім ви можете збільшити свої партії та зберігати їх у герметичних контейнерах (наприклад, консервній банці), щоб заощадити час на підготовку пізніше. Саме таким чином ви зможете зробити так, щоб у вашому домі був гарний запах.
  • Якщо у вас є домашні тварини, знайте, що ефірні олії іноді можуть бути шкідливими для вашої собаки чи кішки. Проведіть дослідження, перш ніж робити очеретяний дифузор, і з’ясуйте, чи вибране масло вважається токсичним.

Джерело: thekitchn

Читайте також:

Як позбутися запахів приготування їжі: миттєвий спосіб

Як позбутися неприємного запаху у вашому холодильнику та морозильній камері: простий лайфхак

Як вивести з приміщення запах горілого: допоможе один цікавий лайфхак

Источник материала
Поделиться сюжетом