19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Який побутовий предмет перебиває з'єднання Wi-Fi: мало хто про це здогадується
Який побутовий предмет перебиває з'єднання Wi-Fi: мало хто про це здогадується

Який побутовий предмет перебиває з'єднання Wi-Fi: мало хто про це здогадується

Одна річ, яка є вдома у більшості, може робити сигнал Wi-Fi не таким потужним.

Нерідко багато хто міг стикатися з проблемою, що роутер нібито стоїть недалеко, а Wi-Fi все одно слабкий. Причини цього бувають різні. Але іноді причина буває досить простою і полягає вона в одному поширеному побутовому предметі, близьке розташування якого до роутера може негативно впливати на його роботу.

Прибрати цей предмет подалі від роутера – це один з хороших способів, як покращити якість Wi-Fi. Йдеться про дзеркала, але не маленькі кишенькові чи настільні, а великі, які розміщують на стінах.

Деякі великі настінні дзеркала можуть впливати на підключення, оскільки дзеркало складається з тонкого шару металу, який може створювати перешкоди для сигналу Wi-Fi, пише The Sun.

Тому варто тримати роутер на відстані не менше одного метра від великих дзеркал, щоб покращити покриття інтернету.

Також представники провайдера, з якими спілкувалися журналісти The Sun, розповіли, що вони провели опитування серед 2000 дорослих людей про те, де саме вони розміщують роутер. Виявилося, що багато хто не знає, де можна і не слід розміщувати таку техніку для покращення якості інтернету.

Двоє з п’яти осіб зізнаються, що розміщують свій маршрутизатор поруч із телевізором або за ним (41 відсоток). 12 відсотків сказали, що залишають його на підлозі, а 6 відсотків зізналися, що кладуть його під ліжко.

Вас також може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом