19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Є загиблий. Що відомо про пожежу на заводі із хімікатами у Кропивницькому
Є загиблий. Що відомо про пожежу на заводі із хімікатами у Кропивницькому

Є загиблий. Що відомо про пожежу на заводі із хімікатами у Кропивницькому

Через пожежу на підприємстві з виробництва лакофарбової продукції у Кропивницькому є один загиблий. Про це повідомив голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович.

«Друзі, пожежу на Хімрезерві локалізували. На жаль, рятувальники виявили одного загиблого», – йдеться у його повідомленні.

Голова ОВА також розповів про попередні результати дослідження повітря після локалізованої пожежі на Хімрезерві.

«За даними ДУ «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб», фахівці виконали заміри проб атмосферного повітря на вміст вуглекислого газу, азоту діоксиду, метану, вуглеводнів нафти, сажі, пилу, формальдегіду, ангідриду сірчистого. Попередні результати дослідження – вміст вищевказаних речовин в межах допустимих рівнів», – повідомив він.

Райкович додав, що дослідження повітря продовжують.

Пожежа сталась на вулиці Перша Виставкова. Любов Магда, яка живе поруч, розповіла, що була у квартирі і побачила дим з вікна. «Я не чула вибуху. Вийшла на вулицю, кажуть горить завод «Хімрезерв», –додала жінка. 

До слова, внаслідок російського ракетного удару по Харкову 4 травня було зруйновано місцевий м’ясокомбінат. Відео з наслідками опублікував генеральний директор підприємства та депутат Харківської облради Олександр Скорик. За інформацією ДСНС, площа пожежі склала близько 4 тисяч квадратних метрів.

Источник материала
Поделиться сюжетом