19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
iPhone 17 Slim замінить модель Plus
iPhone 17 Slim замінить модель Plus

iPhone 17 Slim замінить модель Plus

Apple дотримується перевіреної та справжньої філософії дизайну в останніх поколіннях iPhone. У моделях iPhone 15 Pro використовувалися преміальні матеріали, такі як титан, але загальний вигляд залишився тим самим. Очікується, що ця тенденція збережеться й у майбутніх поколіннях, але новий витік свідчить про те, що одна з моделей iPhone 17 отримає Slim.

iPhone 17 Slim: великий екран у витонченому корпусі

Новини надійшли від відомого аналітика Джесса Пу, який заявив, що модельний ряд отримує нового члена сім’ї. Повідомляється, що Apple працює над новою моделлю iPhone 17 Slim. Цей новий варіант замінить модель Plus і займе її місце прямо над базовим iPhone 17. Пу стверджує, що iPhone 17, iPhone 17 Sim, iPhone 17 Pro і iPhone 17 Pro Max будуть мати титан.

Топовий iPhone 17 Pro Max буде оснащений новою технологією «metalens» для датчиків наближення. Це дозволить Apple зробити Dynamic Island меншим у пристрої наступного покоління без шкоди для Face ID. iPhone 17 Slim замінить Plus, але все одно матиме більший дисплей, ніж базова модель. Однак цей вищий екран буде упакований у тонший і витончений корпус. Пу також додав, що iPhone 17 і iPhone 17 Slim можуть мати 8 ГБ оперативної пам’яті та чіпсет A18 або A19.

З іншого боку, iPhone 17 Pro і iPhone 17 Pro Max пропонуватимуть 12 ГБ оперативної пам’яті та процесор A19 Pro. Очікується, що всі чотири моделі матимуть 24-мегапіксельну селфі-камеру, а також антибліковий дисплей, стійкий до подряпин.

Источник материала
Поделиться сюжетом