19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Крутять, як захочуть: 4 знаки зодіаку, які вважаються найбільшими маніпуляторами
Крутять, як захочуть: 4 знаки зодіаку, які вважаються найбільшими маніпуляторами

Крутять, як захочуть: 4 знаки зодіаку, які вважаються найбільшими маніпуляторами

Деякі знаки зодіаку абсолютні майстри маніпулювати людьми.

Не секрет, що кожен знак зодіаку має свої особливості характеру. Деякі з них вирізняються особливим умінням керувати іншими людьми.

Близнюки

Не вірте жодному їхньому слову або, принаймні, ставтеся до всього, що вони кажуть, з великою часткою обережності. Близнюки дуже часто дійсно вірять у щирість своїх намірів, але проблема в тому, що вони швидко змінюють свою думку.

Рак

Вони точно знають, що сказати з потрібною часткою емоцій. Раки люблять отримувати те, що хочуть, і немає нічого, на що вони не підуть заради досягнення своєї мети, якою б короткочасною вона не була. Вони абсолютні майстри маніпулювати словами і сльозами.

Лев

Леви - самозакохані нарциси, тому вони переконані, що кожен хоче саме того, чого хоче він. Тому вони намагатимуться маніпулювати людиною, щоб вона робила винятково те, що їм хочеться, і переконуватимуть її, що інші ідеї просто гірші.

Водолій

Їм подобається спостерігати за тим, як хтось закохується в них, а отримавши бажане, вони втрачають інтерес і шукають щось нове. Якщо вони помітять, що ви втрачаєте інтерес, то з легкістю маніпулюватимуть вами, змушуючи повернутися до "правильного" шляху.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їхні положення та твердження не можна перевірити чи підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за ім'ям і подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Джерело.

Источник материала
Поделиться сюжетом