19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
«Квартал 95» висміяв рівненського воєнкома та втрапив у скандал
«Квартал 95» висміяв рівненського воєнкома та втрапив у скандал

«Квартал 95» висміяв рівненського воєнкома та втрапив у скандал

Гумористи студії «Квартал 95» втрапили у черговий скандал – цього разу вони розбурхали мережу жартами про військових. Користувачі обурилися висміюванням військовослужбовців під час війни та назвали номер «святом несмаку й сексизму».

Гумористи студії «Квартал 95» висміяли тему рівненського воєнкома, що цілувався на робочому місці. За сюжетом, військком із декількома жінками вигадали шифр у вигляді поцілунків та непристойної поведінки через те, що ворог встановив у кабінеті камери.

Актори обіграли шифр під назвою «ДПО» (дотики-поцілунки-обнімашки, як пояснили гумористи) – усе зводиться до того, що таким чином військком та його підлеглі спілкуються задля конспірації. Однак, судячи по коментарях до відео, українці далеко не в захваті він таких жартів:

  • «Як на мене, то це не "КВНщики", а аморальні вир*дки, діям яких явно має бути надана оцінка в рамках ч.1 ст. 114-1 Кримінального Кодексу України»
  • «Свято несмаку й сексизму, сіськадовськ множиться. Не здивуюсь, якщо наступного разу вони будуть злягатись на сцені під регіт глядачів»

Згодом Олександр Ярмошевич написав рапорт на звільнення. В Оперативному командуванні «Захід» зазначили, що командування не має претензій щодо виконання офіцером його службових обовʼязків, втім зауважили, що особисті питання військовослужбовці не повинні вирішувати на робочому місці.

Источник материала
Поделиться сюжетом