2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Не сода: що додати в тісто для вареників, щоб вони були пишними
Не сода: що додати в тісто для вареників, щоб вони були пишними

Не сода: що додати в тісто для вареників, щоб вони були пишними

Домашні вареники можна готувати з різними начинками і просто ліниві. Але, найголовніше – зробити вдале тісто, від якого залежить смак та структура виробів.

Редакція FoodOboz ділиться рецептом дуже вдалого тесту для пишних вареників, яке готується дуже швидко.

Щоб заварне тісто було еластичним та смачним, додайте в основу олію!

Інгредієнти:

  • 3 ст. борошна
  • 250 мл окропу
  • 1 ч. л. солі
  • 2 ст. л. олії
  • тушкована капуста, фарш, ягоди, фрукти, сир для начинки

Спосіб приготування:

1. У миску просійте борошно, зробіть поглиблення і поступово влийте окріп із сіллю, все ретельно перемішайте. Після додайте олію і перемішайте.

2. Коли тісто охолоне, перекладіть його на робочу поверхню і починайте вимішувати 5-7 хвилин, після накрийте його мискою і залиште на 30 хвилин.

3. Сформуйте вареники будь-якою начинкою та варіть вареники у киплячій підсоленій воді протягом трьох хвилин.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Вареники з сиром
  • Пісні вареники з картоплею
  • Ліниві вареники для схуднення
Источник материала
Поделиться сюжетом