19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Nissan випустив найдешевший електрокар: подробиці та ціни
Nissan випустив найдешевший електрокар: подробиці та ціни

Nissan випустив найдешевший електрокар: подробиці та ціни

Спадкоємець Renault Twizy міський електромобіль Nissan Nano S04 поступить у продаж в країнах Європи вже з червня цього року.

  TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

Про це повідомляє офіційний сайт японського автовиробника. Новинку розроблено у співпраці з іспанською компанією Acciona. Двомісний міський електрокар має габарити 2,28х1,29х1,59 метри та важить всього 450 кілограмів.

Попри бюджетну ціну у салоні Nissan S04 Nano встановлено цифрову панель приладів, електросклопідіймачі та аудіосистему. За доплату можна замовити кондиціонер і систему ABS.

У рух сітікар приводить 30-сильний електромотор, який здатен прискорити двомісне авто до максимальної швидкості 85 км/год.

Дві батареї місткістю 5,6 кВт-год, які знімаються для заряджання, забезпечують запас ходу у 149 кілометрів. Ціна нового Nissan S04 Nano становить 15 669 євро.

У продаж міський електрокар надійде вже на початку літа: у червні – у Франції та Італії, а з вересня – у Німеччині. Пізніше з’явиться ще дешевший варіант L7e – менш потужний, але зі збільшеним до 175 кілометрів запасом ходу. Його головний конкурент на ринку – Citroen Ami.

Теги по теме
Видео
Источник материала
Поделиться сюжетом