19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Новий телефон HMD під назвою «Tomcat» з’являється на Geekbench
Новий телефон HMD під назвою «Tomcat» з’являється на Geekbench

Новий телефон HMD під назвою «Tomcat» з’являється на Geekbench

HMD, материнська компанія Nokia, нещодавно випустила три нові смартфони початкового рівня під власним брендом, орієнтовані на можливість ремонту, – Pulse, Pulse+ і Pulse Pro. Серія Pulse працює на базі процесора UNISOC T606. Але незабаром після випуску телефонів початкового рівня новий список GeekBench показує, що компанія також працює над більш потужним пристроєм.

HMD Global Tomcat може працювати на Snapdragon 7s Gen 2

Новий телефон HMD під кодовою назвою «Tomcat» з’явився в бібліотеці тестів Geekbench, набравши 965 балів в одноядерному режимі та 2625 у багатоядерному. Перелік показує, що це восьмиядерний процесор з кластером з 4+4 ядер. Базова частота для двох кластерів становить 1,96 ГГц і 2,4 ГГц.

Хоча назва чіпсета не згадується в списку, вищезазначені параметри збігаються з Snapdragon 7s Gen 2. Одно- та багатоядерна оцінка також схожа на передбачуваний чіпсет. Snapdragon 7s Gen 2 оснащений 4 ядрами Cortex-A78 і 4 ядрами Cortex-A55. Для графіки він оснащений графічним процесором Adreno 710. Цей 4-нм чіпсет від Qualcomm підтримує датчик камери на 200 МП, запис відео 4K зі швидкістю 30 кадрів в секунду, запис відео 1080p зі швидкістю 120 кадрів в секунду та багатокадровий HDR. Однак реалізація залежить від виробника.

Хоча Snapdragon 7s Gen 2 не є особливо висококласним чіпсетом, він все одно значно потужніший у порівнянні з чіпами, такими як UNISOC T606 або Snapdragon 680. Цей смартфон на базі Snapdragon 7s Gen2 можна позиціонувати як смартфон середнього та високого класу. кінцевий пристрій, як Nokia 8.3 2020 року, на базі чіпсета Snapdragon 765G 5G.

Источник материала
Поделиться сюжетом