Ще кращими картопляники зробить начинка. До слова, вона може бути будь-яка – не лише печериці, а й м'ясо, ковбаса чи сир.
Картопляники з начинкою
- Час: 40 хвилин
- Порцій: 6
Приготування:
- Гриби наріжте маленькими шматочками та обсмажте на 1 столовій ложці олії до зарум'янення. Ковбасу наріжте невеликими кубиками.
- У картопляне пюре додайте ковбасу, яйця, гриби, подрібнений часник, сіль, спеції, 3 столові ложки борошна та добре перемішайте.
- Сформуйте круглі коржики товщиною 1 сантиметр. Запаніруйте їх в борошні з обох сторін.
- Розігрійте пательню з олією, викладіть в неї коржики та смажте на помірному вогні з обох боків до золотистого кольору.
- Подавайте картопляники зі сметаною або будь-яким соусом.