19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Плоский живіт до літа: 5 найефективніших вправ для преса
Плоский живіт до літа: 5 найефективніших вправ для преса

Плоский живіт до літа: 5 найефективніших вправ для преса

Якщо ви хочете стати володаркою плоского живота, спробуйте урізноманітнити свої тренування ефективними вправами для преса. Ці п'ять вправ розтоплять навіть найстійкіший жир на животі.

Якщо живіт є вашою найпроблемнішою зоною, то ви не самотні. Багато навіть струнких людей скаржаться на ненависний жир на животі. Позбутися жиру в певній ділянці доволі складно, але поєднання збалансованого харчування та ефективних вправ для преса є ключем до стрункого та підтягнутого живота. Про це пише Fit For Fun.

У Фокус. Стиль з'явився свій Telegram-канал. Підписуйтесь, щоб не пропускати найцікавіші новини зі світу шоу-бізнесу та світського життя!

Фітнес-тренерка Сара Чедвелл розповіла, які вправи потрібно робити, щоб швидко позбутися жиру на животі.

Тренування косих м'язів

Фото: Freepik

Чедвелл рекомендує повороти, щоб привести в тонус косі м'язи живота.

Як виконувати вправу: сядьте на підлогу, підніміть ноги та зігніть їх у колінах і підніміть верхню частину тіла. Візьміть гантель в одну або в обидві руки, а потім поверніть верхню частину тіла спочатку вліво, потім вправо.

"Переконайтеся, що ви робите це повільно і чисто", — радить експерт. Тільки тоді ваші м'язи живота будуть належним чином напружені.

Бічні нахили з обтяженням

Вправа виглядає простою, але, за словами Чедвелл, вона особливо ефективна. "Бічні нахили тренують косі м'язи живота, які формують верхню частину тіла", — каже тренерка.

Як виконувати вправу: візьміть у руки гантелі або гирі та встаньте, розставивши ноги приблизно на ширині плечей.

Потім повільно опустіть праву руку вниз, близько до тіла. Напружте верхню частину тіла під час руху і втягніть живіт.

Зробіть 6 повторень, потім повторіть із лівого боку. Зробіть по три підходи на кожен бік.

Рубання дров у присіді

Фото: Freepik

"За допомогою цієї вправи ви тренуєте все своє тіло, особливо прямі та косі м'язи живота", — каже Чедвелл. Так зване рубання дров також покращує поставу, зміцнює спину і тренує фізичну форму.

Як виконувати вправу: встаньте в положення присідаючи, візьміть гантель обома руками та спершу перемістіть її вниз ліворуч, а потім підніміть вгору через праве плече.

Використовуйте м'яч для вправ

М'яч для вправ урізноманітнює ваше тренування, і з його допомогою ви зможете зміцнити м'язи живота за допомогою цілеспрямованих вправ.

Чедвелл рекомендує таку вправу: встаньте на коліна перед м'ячем і зіпріться на нього ліктями. Спина утворює пряму лінію. Потім знову потягніть лікті вперед і назад. Повторіть рух десять разів.

Підйом колін

Фото: Freepik

Вправа виконується на перекладині в тренажерному залі. Ця вправа не для новачків, оскільки вимагає наявності сильної верхньої частини тіла.

Як виконувати вправу: тримайтеся за перекладину, а потім повільно і рівномірно підніміть зігнуті ноги до грудей.

Нагадаємо, 4 прості вправи для преса, які допоможуть швидко спалити жир на животі.

Раніше Фокус писав про те, що щоб скинути вагу, не обов'язково виснажувати себе дієтами,існує безліч простіших способів.

Цей матеріал має виключно інформаційний характер і не містить порад, які можуть вплинути на ваше здоров'я. Якщо у вас є проблеми, зверніться до фахівця.

Теги по теме
Здоровье
Источник материала
Поделиться сюжетом