19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Популярна українська співачка оголосила про третю вагітність
Популярна українська співачка оголосила про третю вагітність

Популярна українська співачка оголосила про третю вагітність

Ірина Федишин стильно повідомила фанатам, що незабаром її сім'я стане більшою.

Сьогодні в української співачки Ірини Федишин сталося відразу дві знаменні події. По-перше, у неї відбулася прем'єра кліпу на новий трек "Секрет".

У зйомках чуттєвого відео взяв участь і чоловік артистки - її музичний продюсер Віталій Човник. Наприкінці ролика він наближається до дружини і ніжно торкається її вже помітно кругленького животика.

Так стало відомо, що подружжя чекає на третю дитину. Федишин поки не коментувала цю свою сімейну "прем'єру". У коментарях до кліпу шанувальники Ірини вітають співачку з майбутнім поповненням і гадають, якої статі буде дитина.

Ірина Федишин та Віталій Човник одружилися 2006 року. Разом пара вже виховує двох синів - Юрія (2011 р.н.) та Олега (2015 р.н.).

Ірина Федишин втретє стане мамою - Ірина Федишин вагітна / instagram.com/irynafedyshyn

Хто така Ірина Федишин?

Ірина Федишин - українська співачка, поет-пісняр, композитор. Випустила 6 альбомів і три збірки. Двічі отримувала премію "Пісня року" (2017, 2021). Брала участь у шоу "Голос країни-8".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український шоумен Андрій Бедняков жорстко припечатав колишню колегу по "Орлу і Решці" Настю Івлєєву через її поїздку на окуповані території та оспівування країни-агресора.

Також український ведучий Володимир Остапчук розповів, що загримів до лікарні з "емоційним" діагнозом. Карету швидкої допомоги він викликав аж тричі.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом