19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Realme запускає Buds Air 6 і Air 6 із 50 дБ ANC
Realme запускає Buds Air 6 і Air 6 із 50 дБ ANC

Realme запускає Buds Air 6 і Air 6 із 50 дБ ANC

Realme тихо виставила GT Neo 6 на замовлення в Китаї, не роблячи жодного офіційного оголошення. Крім того, на своєму сайті компанія опублікувала повні характеристики своїх останніх навушників Realme Buds Air 6 і Air 6 Pro.  Обидві моделі мають подібний дизайн і пропонують порівнянний набір функцій.

Realme Buds Air 6

Buds Air 6 оснащений 12,4-міліметровим динамічним драйвером, який, за словами Realme, забезпечує «шокуючий бас, а також чіткі та яскраві середні та високі частоти». Навушники також мають «незалежну конструкцію біонічної задньої порожнини» для покращеної продуктивності середніх і низьких частот.

TWS має сертифікацію Hi-Res разом із LHDC 5.0 для високоякісного звуку. Ви також отримуєте систему активного шумозаглушення (ANC), яка може фільтрувати шум до 50 дБ.

Крім того, навушники пропонують ультраширокосмугове шумозаглушення 4000 Гц і «адаптивне зменшення шуму на основі сцени», автоматично регулюючи шумопоглинання залежно від вашого оточення. 

Вони оснащені шістьма вбудованими мікрофонами з функцією зменшення шуму штучного інтелекту для чіткішої розмови.

Що стосується заряду батареї, вони забезпечують до 40 годин відтворення з зарядним футляром, тоді як навушники можуть працювати до 6 годин на одному заряді в режимі ANC. Чохол підтримує швидку зарядку, що забезпечує 7 годин відтворення всього за 10 хвилин зарядки.

Не забувайте, що Buds Air 6 також має режим низької затримки 55 мс для ігор і поставляється в кольорах Serenity Green, Titanium Sky Orange і Purple.

Realme Buds Air 6 Pro

Buds Air 6 Pro має коаксіальну подвійну конструкцію з 11-міліметровим низькочастотним динаміком і 6-міліметровим мікропланарним твітером. Модель Pro також може похвалитися сертифікацією Hi-Res, але замінює LHDC у базовій моделі на кодек LDAC.

Інші особливості Buds Air 6 Pro дуже схожі на Air 6. Обидва пропонують 50 дБ ANC, ультраширокосмугове шумозаглушення 4000 Гц і адаптивне шумозаглушення на основі сцени. Вони також мають ту саму конфігурацію з шести мікрофонів із зменшенням шуму штучного інтелекту для дзвінків і режимом низької затримки 55 мс.

Проте модель Pro має дещо вищий рейтинг батареї – 7,5 годин на одному заряді для навушників у режимі ANC. Зарядний чохол забезпечує аналогічний час відтворення 40 годин і може швидко зарядити навушники на 7 годин відтворення лише за 10 хвилин.

Ексклюзивна для моделі Pro є функція під назвою «3D просторові звукові ефекти», яка покращує враження користувачів від прослуховування, створюючи більш захоплююче звукове середовище. Realme Buds Air 6 Pro поставляється в кольорах Galaxy Titanium і Glacier Silver.

Ціни та доступність

Незважаючи на те, що Realme розкрила технічні характеристики Buds Air 6 і Air 6 Pro, компанія не надала жодних деталей щодо ціни чи наявності. Ми обов’язково повідомимо вас про це.

Источник материала
Поделиться сюжетом