19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Російської армії в місті Часів Яр немає - Сили оборони
Російської армії в місті Часів Яр немає - Сили оборони

Російської армії в місті Часів Яр немає - Сили оборони

Сили оборони контролюють ситуацію навколо міста Часів Яр, російської армії там немає.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини» сказав речник ОСУВ «Хортиця» Назар Волошин, передає Укрінформ.

«Ситуація навколо міста Часів Яр така, що Сили оборони контролюють обстановку. За минулий тиждень і на сьогодні ситуація навколо міста не змінилася, активні бойові дії тривають вдень і вночі. Однак російська пропаганда періодично робить інформаційні вкиди, що їхня армія вже увійшла у місто. Жодних територіальних успіхів ворога там останні дні немає. Ворожої російської армії в місті немає», - сказав Назар Волошин.

Він також додав, що ЗСУне підривали міст через канал Сіверський Донець - Донбас.

«Навпаки, наші підрозділи відбудовують той міст, щоб мати шляхи сполучення. І коли йшов процес, і наша вантажівка привезла будівельні матеріали, по ній влучив fpv-дрон. Ніхто не загинув, вантажівку було пошкоджено. ЗСУ контролюють ситуацію і на тому напрямку», - додав речник.

Як повідомляв Укрінформ, головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський протягом двох діб працював у частинах, які ведуть оборонні дії на Покровському та Курахівському напрямках.

Теги по теме
Россия Вооруженные силы Украины
Источник материала
Поделиться сюжетом