19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Сидіть у своєму Львові, – одіозна Алхім вкотре потрапила у мовний скандал
Сидіть у своєму Львові, – одіозна Алхім вкотре потрапила у мовний скандал

Сидіть у своєму Львові, – одіозна Алхім вкотре потрапила у мовний скандал

До того ж вона обурилася діями чоловіків у військовій формі, які їхали на львівських номерах. Вони нібито спеціально не пропускали машину блогерки.

Що сталося з Алхім

Анна розповіла, що двоє чоловіків у військовій формі їхали машиною з львівським номером. Вони не давали змогу їй проїхати, тому вона відкрила вікно та запитала, що це було. Ймовірно, дівчина звернулася до них російською, на що у відповідь отримала: "Не розуміємо вашої мови", що дуже обурило блогерку.

Львівські номери. Я йому ще раз задаю питання: у вас до мене якісь питання, що це було? Він мені каже: Я не розумію вашої мови, на якій мові ви розмовляєте? Іди на х**, я хотіла сказати, але я не встигла,
– зізналася інфлюенсерка.

Ба більше, Алхім запевнила, що не ділить людей за областями їхнього проживання. Однак, блогерка має упереджене ставлення до львів'ян після такої ситуації.

Є люди погані, є люди добрі. Я не розділяю людей на: це харківські, це київські, це львівські. Але саме чомусь у Львові постійно якась х***я. Якщо вам не подобається, що тут розмовляють на російській мові, чого вас так багато в Києві? Сидіть у своєму Львові, розмовляйте на своїй мові, українській,
– заявила блогерка.

В які ще скандали потрапляла Алхім

  • Блогерка досі слухає російські пісні на стрімінгових майданчиках, бо їй це подобається. Вона робить вигляд, що не знає про такий вид спонсорства окупантів.
  • Алхім відверто поділилася, що дивилась російський серіал "Слово пацана. Кров на асфальті".
  • Також Анна заявила, що не переходитиме на українську мову. Так, на її думку, вона втратить свою ідентичність і цікавість аудиторії.
  • Водночас інфлюенсерка не може слухати половину україномовних пісень. Дівчина вважає їх "повним шлаком".
  • До того ж Алхім додала, що досі вважає Путіна найвпливовішим політиком, який"нагинає весь світ". Дівчина не розуміє, чому ніхто не може зупинити його і війну в Україні.
Теги по теме
Скандал
Источник материала
Поделиться сюжетом