У майбутньому релізі Terminator: Survivors будуть пасхалки з жахів Resident Evil
У майбутньому релізі Terminator: Survivors будуть пасхалки з жахів Resident Evil

У майбутньому релізі Terminator: Survivors будуть пасхалки з жахів Resident Evil

У майбутній Terminator: Survivors гравці зіткнуться з новим викликом: самотній Т-800, як із фільму, нещадно полюватиме за ними, натхненний страшними мисливцями з Resident Evil.

Ця гра пропонує поглянути на апокаліпсис машин у 2009 році, де гравцям доведеться боротися за виживання, збираючи ресурси та створюючи альянси.

Terminator: Survivors – це гра, дія якої розгортається у 2009 році, до подій, пов'язаних із Джоном Коннором та Опором.

Terminator: Survivors / фото: скріншот Youtube

В умовах ворожого середовища (а цей час після ядерної катастрофи) гравцям доведеться збирати ресурси, створювати альянси та виживати у світі, де за ними постійно полюють машини Скайнета.

Одиночний Т-800, який переслідує гравців, є аналогічним елементом ігрового процесу, який можна зустріти в іграх Resident Evil. Він нагадує Містера Ікса із Resident Evil 2, який викликав у гравців відчуття постійної загрози та невизначеності.

Розробники обґрунтували свій вибір, вказавши на відповідність лору франшизи та бажання передати атмосферу перших фільмів про Термінатора, наповнивши гру страхом та напругою. Цей Т-800 також є нагадуванням про нескінченну боротьбу зі Скайнетом та його безжальними машинами.

Хоча у франшизи Terminator є своя довга історія у світі відеоігор, Terminator: Survivors принесе свіжий погляд на ігровий світ, додасть елементи напруги та страху, які зроблять гру захоплюючою.

Гравцям варто чекати подальших оновлень і стежити за випуском гри, оскільки вони заплановані на 24 жовтня 2024 року.

А ми нагадаємо про Call of Dut, Indiana Jones та Gears of War: що покаже довгоочікувана презентація Xbox

Источник материала
Поделиться сюжетом