19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У Маріуполі ракета російської ППО влучила в цивільний автомобіль
У Маріуполі ракета російської ППО влучила в цивільний автомобіль

У Маріуполі ракета російської ППО влучила в цивільний автомобіль

У тимчасово захопленому російською армією Маріуполі ракета російської ППО влучила в цивільний автомобіль, внаслідок чого тяжких поранень зазнали чоловік та жінка.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє міська рада українського Маріуполя.

«Російські військові продовжують вбивати та калічити мирних жителів окупованого Маріуполя. 5 травня окупанти намагалися збити повітряні цілі біля Маріуполя, але в результаті постраждало подружжя. Ракета російської ППО влучила в цивільний автомобіль, внаслідок чого чоловік та жінка були доставлені до маріупольської лікарні. За непідтвердженою інформацією, постраждалим ампутували кінцівки», - йдеться у повідомленні.

У міській раді додали, що водночас ватажок так званої «ДНР» Денис Пушилін заявив, що автомобіль із мирними жителями нібито «підірвався на українській 82-міліметровій міні», яку чомусь за два роки окупації ніхто не прибрав.

Також йдеться, що на минулих вихідних російські військові протаранили цивільний автомобіль у Маріуполі. За попередньою інформацією, відомо про загибель водія.

«Подібні випадки регулярно відбуваються у місті. Окупанти не дотримуються жодних дорожніх правил. Поліція ж у свою чергу закриває очі на усі правопорушення військових, навіть з летальними випадками мирних маріупольців», - підсумували у міській раді.

Як повідомлялося, російські загарбники перетворюють Маріуполь та навколишні селища на військово-логістичний хаб.

Теги по теме
Взрыв Мариуполь
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны