19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Весь секрет у соусі: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт смачних і соковитих реберець
Весь секрет у соусі: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт смачних і соковитих реберець

Весь секрет у соусі: "Мастер Шеф" Ярославський дав рецепт смачних і соковитих реберець

Суддя проєкту "Мастер Шеф", відомий шеф-кухар і ресторатор Володимир Ярославський запропонував українцям оригінальний американський рецепт реберець барбекю.

"Я використовую яловичину - але свинина теж дуже добре виходить", – наголосив "Мастер Шеф" Володимир Ярославський.

На 4 кг нежирних ребер "Мастер Шеф" Володимир Ярославський бере такі інгредієнти:

  • вино червоне сухе - 700 г
  • Coca-Cola - 700 г
  • соєвий соус - 40 г
  • соус Табаско - 6 г (або трішки сушеного перцю чилі)
  • мед або цукор - 75 г
  • бренді або коньяк - 30 г
  • соус Ворчестер - 20 г
  • сіль - 25 г
  • чорний і духмяний перець
  • кетчуп - 500 г

"Мастер Шеф" Володимир Ярославський на ніч замочує ребра з усіма інгредієнтами, крім кетчупу.

Замариновані реберця щільно викладаємо в глибоку ємність для запікання, заливаємо маринадом, що залишився. Зверху накриваємо реберця вирізаним по периметру пергаментом, а також фольгою.

Відправляємо ребра в розігріту до 160 градусів духовку до мʼякості: свинячі на 2-2,5 години, а яловичі на 3-4 години. При цьому через дві години зменшуємо температуру до 120-130 градусів.

Готові ребра "Мастер Шеф" Володимир Ярославський лишає охолонути прямо в ємності, а потім знімає зверху весь затверділий жир.

"Бульйон, що вийшов, виварюємо в 4 рази на сковороді, додаємо кетчуп, перемішуємо. І у вас готовий супер соус барбекю!", – пояснює "Мастер Шеф" Володимир Ярославський.

Для подачі запікаємо реберця в фользі 15 хвилин, потім розкриваємо, поливаємо соусом і запікаємо ще 7-10 хвилин.

Останні новини України:

Як приготувати ідеальні млинці: простий робочий рецепт від судді "Мастер Шеф" Ярославського.

Теги по теме
Украина
Источник материала
Поделиться сюжетом