19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Зірка "Оппенгеймера" звинуватила відомого російського режисера у знущаннях над нею: "Було жахливо"
Зірка "Оппенгеймера" звинуватила відомого російського режисера у знущаннях над нею: "Було жахливо"

Зірка "Оппенгеймера" звинуватила відомого російського режисера у знущаннях над нею: "Було жахливо"

Емілі Блант розповіла про негативний досвід проходження акторських проб у Андрія Кончаловського.

Британська акторка Емілі Блант, відома своїми ролями у фільмах "Оппенгеймер" і "Каскадери", шокувала заявою про знущання над нею російським режисером-путіністом Андрієм Кончаловським.

В інтерв'ю іноземному виданню The Sun акторка розповіла про неприємний інцидент, який трапився з нею на початку її кар'єри. Так, Емілі пригадала, як у 19 років прийшла на одні зі своїх перших проб на роль у фільмі "Лев узимку", режисером якого був росіянин. За її словами, атмосфера на майданчику постійно була напруженою. Зокрема, Кончаловський перебивав юну зірку та всіляко висловлював свою жінконенависницьку позицію.

"Він був дуже жорстоким під час акторських проб і часто перебивав мене по декілька разів. Це була дуже жінконенависницька атмосфера. Я добре запам'ятала цей кастинг, коли ти просто почуваєшся жахливо приниженою", – розповіла знаменитість.

У результаті Блант так і не вдалося здобути роль у стрічці. Натомість акторка почувалася пригніченою та знесиленою після спілкування з режисером. Цікавим також є те, що на цю роль свого часу Кончаловський затвердив дружину-росіянку, горе-кулінарку Юлію Висоцьку.

"Я маю сказати, що він був підлим. Це справді жахливо. Звичайно, ми (актори – прим. ред.) не завжди можемо бути непохитними. Так чи інакше це завдає шкоди твоїм почуттям й інколи це переростає до крайніх меж. Втім, такий досвід може бути як гірким, так і легким і приємним. І як актор ти постійно маєш бути готовим до будь-чого. Втім, це прослуховування було одним з найнеприємніших", – додала Емілі Блант.

Источник материала
Поделиться сюжетом