19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Експерт сказала, який TikTok-тренд має неймовірний вплив на волосся: мало хто про це знає
Експерт сказала, який TikTok-тренд має неймовірний вплив на волосся: мало хто про це знає

Експерт сказала, який TikTok-тренд має неймовірний вплив на волосся: мало хто про це знає

Втирання у волосся та шкіру голови такої олії може покращити стан волосся і вплинути на його ріст.

В інтернеті можна знайти незліченну кількість лайфхаків з догляду за волоссям. Не усі з них на практиці виявляються ефективними, але деякі є просто знахідкою, якщо ви шукаєте спосіб, як укріпити волосся в домашніх умовах та покращити його вигляд.

Фахівець салону Roxy Hair каже, що один вірусний трюк, безумовно, вартий ажіотажу навколо нього, адже справді допомагає покращити стан волосся, пише The Mirror.

За словами експерта, олія розмарину є просто знахідкою, якщо ви шукаєте засоби для укріплення волосся. Зазначається, що такий засіб зможе посилити ріст волосся при нанесенні на шкіру голови.

"Найпопулярніший метод – це нанесення олії на шкіру голови та масаж пальцями або масажером для шкіри голови. На скільки часу ви вирішите залишити – це залежить від вашого типу волосся та того, скільки часу у вас є", – зазначає експерт.

Олія розмарину містить у собі речовину, яка має протизапальні та антиоксидантні властивості, що можуть допомогти стимулювати нервові закінчення та покращувати кровообіг.

Така олія прискорює ріст волосся, одночасно зменшуючи випадання, оскільки фолікули забезпечуються більшою кількістю крові, що запобігає їх відмиранню.

Але варто звернути увагу, що олія розмарину повинна бути не чистою, а розведеною іншою олією-основою. Така основа розбавлятиме олію розмарину, щоб речовина потрапляла на волосся і шкіру голови в безпечній концентрації.

"Це тому, що сама по собі олія розмарину є надто сильною та може завдати шкоди шкірі голови. Якщо ви робите її самостійно, ви можете використовувати кокосову або жожоба як олію-носій. Термін придатності такого готового засобу може коливатися від тижня до кількох місяців, тому найкраще зберігати олію в холодильнику та перевіряти, чи не змінився запах чи колір", – зазначає експерт.

Власники тонкого і жирного волосся можуть залишати такий засіб на волоссі приблизно на пів години, якщо у вас сухіше і пишне волосся – можна залишити його на кілька годин.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вас також може зацікавити:

Источник материала
Поделиться сюжетом