19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Головний біль кулінарів: що робити, аби сметана у соусі не згорталася
Головний біль кулінарів: що робити, аби сметана у соусі не згорталася

Головний біль кулінарів: що робити, аби сметана у соусі не згорталася

Зазвичай у приготуваннях соусу немає особливих труднощів. Але інколи трапляється, що інгредієнти "поводять" себе не так, як потрібно.

Особливо це трапляється із соусом, головним складником якого є сметана. 24 Канал розповідає, як подолати цей неприємний кулінарний бар'єр.

Що робити, аби сметана не згорталася

Часто трапляється, що варто пропустити один цінний момент – і сметана, яку ми додаємо у соус, миттю згортається. Неприємно, коли страва псується вже на фінальних акордах, тому важливо знати, як цього уникнути.

Соус зі сметани чудово доповнює безліч страв / Фото Pixabay

Насправді тут допоможе дуже простий та тривіальний секрет. Усе, що потрібно зробити – це додати до сметани трішки молока. Такий нехитрий лайфхак гарантує, що рідина буде випаровуватися саме з молока, а консистенції сметани нічого не загрожує. Інколи пропонують додавати звичайну воду, але кілька мілілітрів молока не виглядають важливою причиною для економії.

Источник материала
Поделиться сюжетом