19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як справляється зі стресом кожен знак Зодіаку: скористайтеся астрологічними порадами
Як справляється зі стресом кожен знак Зодіаку: скористайтеся астрологічними порадами

Як справляється зі стресом кожен знак Зодіаку: скористайтеся астрологічними порадами

Стрес можуть спровокувати багато речей, і у всіх нас є способи згідно з астрологією , які допоможуть впоратися зі стресом, щоб не впасти з краю.

Ключ у тому, щоб з'ясувати, що викликає наш щоденний стрес та тривогу, і впоратися з цим найкращим можливим способом.

Один із способів зрозуміти це — подивитися на наші знаки зодіаку, які визначають наші домінуючі особи, сильні та слабкі сторони.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Овни сповнені ентузіазму. Вони поринають у завдання на повну силу, з усією своєю силою та енергією. Але вони також можуть бути запальними, тому витрати всієї цієї енергії на деякі завдання змушують їх засмучуватися через те, що справи не виконуються. Їм потрібен якийсь час, годину на день або цілий день на тиждень, щоб відпочити і нічого не робити.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Телець хоче, щоб усе було по-своєму. Коли вони щось задумали, вони вперті, тому напружуються, переймаючись деталями. А якщо їм не вдається завершити або вирішити завдання, вони засмучуються і повторюють її в умі знову і знову, думаючи, що пішло не так, як це виправити. Що потрібно Тельцю, то це довіряти своїм інстинктам і знати собі ціну.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Енергійні, але неспокійні Близнюки схильні миттєво реагувати на дрібниці, які їх дратують. Оскільки вони неспокійні, їм завжди потрібно щось робити, і це їх напружує, коли вони цього не роблять. Однак це також може позбавити їх усієї енергії. Що потрібно Близнюкам, так це завдання зі зняття стресу, щоб заспокоїти їхній розум, наприклад, йога чи мистецтво.

Рак (21 червня – 22 липня)

Раки лояльні та надійні, але потай надчутливі та шкодують себе. Коли хтось критикує, кричить чи ігнорує Рака, він не показує цього, але сприймає це близько до серця, і це його напружує. Вони тримають свої почуття під замком, тому найкращий спосіб впоратися з цим просто висловити свої почуття тому, кому вони довіряють.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Амбіційний та відданий Лев має претензійну та мелодраматичну сторону. Вони звикли бути лідерами, тому відчувають стрес, коли ситуація виходить з-під їхнього контролю. Найкращий спосіб для Лева впоратися з цим — просто відступити і визнати, що це не в їхніх руках.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Діви, найаналітичніші з знаків, також є одними з найскептичніших. Як і Тельці, вони схильні надто багато думати та переживати через речі та ситуації, які не можуть закінчити чи виправити. Найкращий спосіб впоратися з цим — аналітично думати про позитив, а не про негатив.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Ідеалізм і почуття справедливості Терезів - одні з їх сильних якостей, але й найстресовіші. Коли вони бачать несправедливість, вони можуть закипіти в гніві, або накинутися, що ще більше їх напружує. Терезам потрібно зробити глибокий вдих; Як тільки вони розслабляться, їм слід відреагувати на ситуацію спокійно та неупереджено.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Пристрасні, але одержимі Скорпіони схильні приховувати свої почуття. Їхній незалежний характер змушує їх віддавати перевагу самотності агресивному вирішенню своїх завдань. Таким чином, вони почуваються некомфортно у більшості соціальних ситуацій, що може викликати у них стрес. Найкращий спосіб для Скорпіона впоратися з цією проблемою – бути відкритим до своїх почуттів та говорити людям, що їм потрібно.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Серед знаків Стрільці найнезалежніші та волелюбніші. Залишатися на місці і не рухатися — прокляття їхнього існування. Ситуації, що вимагають від них діяти певним чином, також зводять їх з розуму. Але Стрілець може впоратися зі стресом повсякденного життя, виходячи на вулицю і потураючи своїй авантюрній стороні.

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Як і Леви, Козероги амбітні. Вони знають свою цінність і здібності, але це також означає, що зрештою вони встановлюють собі неймовірно високі стандарти. Недотримання цих стандартів викликає у них стрес. Козерогам слід розслабитись і подумати про те, що вони зробили, а не про те, що могли б мати. Живіть сьогоденням, а не минулим.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Дотепні та кмітливі, Водолії — найзаколотніші із знаків. Вони хочуть, щоб усе було зроблено так, як вони хочуть чи ні, тому їм не подобається, коли їм кажуть, що робити. Іноді їх дратує те, як багато їм хочеться зробити за так мало часу. Найкращий спосіб впоратися з цією стресовою ситуацією — сповільнитись і ненадовго відійти від завдання. Розслабтеся, перш ніж знову поринути у воду, щоб краще зосередитися.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Віддані, але боязкі, Риби дуже шкодують себе. Коли вони потрапляють у ситуацію, коли вони відкриті для засудження інших людей, це викликає у них стрес. Вони дуже чутливі, і засудження їх дуже непокоїть. Риби можуть подолати цей стрес, прийнявши позицію "Це теж пройде" і присвятивши якийсь час собі, щоб розслабитися.

Останні новини України:

Які знаки Зодіаку народжені на щастя: астрологи назвали вічних оптимістів.

Також Politeka писала про топ-5 найрозумніших знаків Зодіаку: астрологи склали рейтинг.

Теги по теме
Украина
Источник материала
Поделиться сюжетом