19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Якщо залишилось багато варених яєць: розкішний салат від Лілії Цвіт
Якщо залишилось багато варених яєць: розкішний салат від Лілії Цвіт

Якщо залишилось багато варених яєць: розкішний салат від Лілії Цвіт

Вишуканий смак і просте приготування

Ми ділились рецептом смачного гуцульського салату "Шухи". Тепер розповідаємо, як приготувати розкішну закуску з вареними яйцями, що залишились після Великодня.

Цей рецепт салату з куркою, яблуками, чорносливом та часниковим соусом дуже вдалий. Страва зачаровує вишуканим смаком та простотою приготування. Як її приготувати, на своєму ютуб-каналі розповіла відома кулінарка Лілія Цвіт.

Інгредієнти:

  • 350 г курячого філе
  • 5 яєць
  • 2 моркви
  • 100 г твердого сиру
  • 2 яблука
  • 100 г в'яленого чорносливу
  • 3 зубчики часнику
  • 200 г майонезу

Спосіб приготування:

  1. Твердий сир, відварену моркву та відварені яйця натріть на крупній терці. Пропарений чорнослив подрібніть.
  2. Відварене куряче філе та одне яблуко наріжте кубиками. Для заправки з'єднайте майонез з подрібненим часником.
  3. У кондитерському кільці або глибокій тарілці викладіть шарами куряче м'ясо, змащене майонезом з часником. Яблука, вирівняйте та утрамбуйте ложкою, змастіть майонезом.
  4. Викладіть чорнослив. Яйця, вирівняйте та змастіть майонезом.
  5. Моркву, потім твердий сир. Накрийте салат харчовою плівкою та відправте в холодильник на 24 години.

Зніміть кільце, прикрасьте зеленню та подавайте. Також ми ділились рецептом вдалої польської шарлотки.

Источник материала
Поделиться сюжетом