19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Ідеальний сніданок або десерт: "Мастер Шеф" Ярославський показав простий рецепт
Ідеальний сніданок або десерт: "Мастер Шеф" Ярославський показав простий рецепт

Ідеальний сніданок або десерт: "Мастер Шеф" Ярославський показав простий рецепт

Цього разу на своїй сторінці в Instagram суддя шоу "Мастер Шеф" Володимир Ярославський запропонував українцям швидкий рецепт смачного сніданку або десерту.

"Мастер Шеф" Володимир Ярославський вирішив з паски приготувати Пан Пердю - "забутий хліб", або ж просто французький тост. Це дуже просто та смачно, і можна готувати з будь-якого хліба.

Для цього рецепту на одну паску діаметром 12 см (на пʼять великих тостів) "Мастер Шеф" Володимир Ярославський бере такі інгредієнти:

  • яйця - 3 шт.
  • молоко - 100 г
  • цукор - 25-30 г
  • кориця та цедра цитрусових - за бажанням

Спочатку "Мастер Шеф" Володимир Ярославський в мисці за допомогою віничка змішує яйця з молоком, цукром і корицею. Паску шеф-кухар нарізає на шматки товщиною приблизно два сантиметри.

Ставимо розігріватся пательню з олією. Вмочуємо шматок паски у яєчно-молочну суміш з обох боків, викладаємо на розігріту пательню та на маленькому вогні обсмажуємо з обох боків. Готові французькі тости викладаємо на тарілку.

Щоб було ще смачніше, "Мастер Шеф" Володимир Ярославський одразу додає на тост або кульку морозива, або велику ложку збитих вершків, а зверху поливає медом або улюбленим солодким сиропом. Також зверху посипаємо страву подрібненими підсмаженими лісовими горіхами.

Останні новини України:

Як приготувати ідеальні млинці: простий робочий рецепт від судді "Мастер Шеф" Ярославського.

Теги по теме
Украина
Источник материала
Поделиться сюжетом