2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Круїзний лайнер переслідують невдачі: туриста, який упав за борт, знайшли мертвим
Круїзний лайнер переслідують невдачі: туриста, який упав за борт, знайшли мертвим

Круїзний лайнер переслідують невдачі: туриста, який упав за борт, знайшли мертвим

Судно довгий час залишалося в морі, намагаючись знайти пасажира, але той безслідно зник. До рятувальної операції долучилися вертоліт та інші кораблі, але було вже пізно.

Круїзний лайнер, пасажир якого, як повідомляється, впав за борт, сфотографували під час прибуття в Сідней (Австралія). Про це пише News.com.au

Два круїзні лайнери — Carnival Splendor і P&O's Pacific Adventure — були змушені залишатися в морі, оскільки один із туристів випав за борт корабля і безслідно зник.

Інцидент стався 5 травня. Рано вранці екіпаж був розбуджений сигналом "Людина за бортом". Інші кораблі в районі також долучилися до пошуків людини. До того ж рятувальники залучили вертоліт.

Перші зображення круїзного лайнера, що заходить до Сіднея, з'явилися через кілька годин після пошуково-рятувальної операції, що закінчилася трагедією. Тіло було витягнуто з води близько 10:30 ранку після того, як пасажир, як повідомляється, впав за борт з P&O Pacific Adventure о 4-й годині ранку в понеділок, 6 травня.

Пасажири, які мали покинути круїзний термінал Вайт-Бей, були затримані приблизно на 7,5 годин.

Carnival Splendor і P&O "s Pacific Adventure були змушені залишатися в морі
Фото: Daily Mail

У заяві поліції йдеться, що для коронера буде підготовлено звіт. Правоохоронні органи почнуть розслідування обставин події.

Це не перший трагічний випадок, у який потрапив туристичний оператор. Видання зазначає, що в травні 2023 року корабель Pacific Adventure потрапив у заголовки газет біля узбережжя Сіднея, коли пожежа в салоні, спричинена палінням гостя в ліжку, призвела до евакуації пасажирів біля узбережжя Сіднея.

Раніше Фокус повідомляв, що порожній човен посеред моря допоміг знайти туристів, які застрягли на райському острові. Судно несподівано відв'язалося від причалу і пішло в дрейф, поки група з чотирьох чоловіків займалася дайвінгом. Катер помітив місцевий житель, який підняв тривогу в соцмережах.

Також стало відомо, що кинутий позашляховик без номерів "тонув" у морі на очах у відвідувачів пляжу. Свідки стояли й дивилися за тим, як машину відносить у воду. Рятувальникам довелося чекати доти, доки не відступить приплив.

Источник материала
Поделиться сюжетом