19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Найщиріші привітання з днем весілля від друзів: проза та картинки
Найщиріші привітання з днем весілля від друзів: проза та картинки

Найщиріші привітання з днем весілля від друзів: проза та картинки

Перед такою важливою подією потрібно обов'язково знайти гарне привітання. Щирі побажання від друзів знаходьте у матеріалі LifeStyle 24.

Чудові привітання від друзів з весіллям

Вітаємо вас, дорогі наречені! Нехай життя буде сповнене дивовижними спільними моментами. Любіть одне одного, шануйте і підтримуйте в усіх випробуваннях. З найкращими побажаннями, від друзів (ваші імена).

***

Вітаю з початком спільного життя! Нехай ваше кохання буде міцним, як скеля, ніжним, як пухнаста хмаринка, і барвистим, як найяскравіше сонце на небі!

Вітаємо з днем весілля / Фото "Радіо MAXIMUM"

***

Щиро вітаємо з початком нового етапу життя! Нехай ваше кохання буде незгасною свічкою, яка освітлюватиме кожен день. Бажаємо взаєморозуміння, витримки та спокійного сімейного життя. Міцно обіймаємо, (ваші імена).

***

Вітаємо найчарівнішу пару на світі! Нехай кожен день буде наповнений сміхом, радістю і незабутніми моментами. Нехай ваше кохання стане втіленням найяскравіших мрій! Від друзів дитинства, (ваші імена).

***

Вітаю з днем весілля, мої дорогі! Дуже щаслива бути поруч у цю особливу мить. Ви двоє – ідеальний дует, який зігріває серця своїм коханням. Нехай неймовірні почуття ростуть кожного дня, дарують щастя та радість. Ви – найкраща пара, яку я знаю. Вірю, що подружнє життя буде, як казка.

Вітаємо з днем весілля / Фото "Побажайко"

***

Вітаємо найкращу пару! Нехай життя буде, як найцікавіша книга, яку ви читатимете разом. Нехай кожна її сторінка наповниться радістю, коханням і пригодами! Дуже вас любимо, від найкращих друзів (ваші імена).

***

Дорогі друзі, вітаємо з одруженням! Сьогодні ваше кохання стало ще сильнішим, поцілунки – яскравішим, а обійми – теплішими. Нехай кожен момент спільного шляху буде наповнений взаєморозумінням та підтримкою. Тіште одне одного кожного дня. Бажаємо вам безмежного щастя!

***

Нехай весілля буде початком найкращих років у вашому житті. Любіть, підтримуйте і цінуйте одне одного. Від (ваші імена).

Источник материала
Поделиться сюжетом