19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Наливка з полуниці без горілки: як зробити так, щоб у роті розлилася солодкість від напою
Наливка з полуниці без горілки: як зробити так, щоб у роті розлилася солодкість від напою

Наливка з полуниці без горілки: як зробити так, щоб у роті розлилася солодкість від напою

Полунична наливка - це не просто алкогольний напій, а справжній смак літа, укладений у пляшці. Главред розбирається як його зробити.

Наливка з полуниці на спирту

Наливка з полуниці на спирту - дуже ароматний і смачний напій (особливо напередодні літа), повідомляє проєкт "Азбука Смачних Рецептів".

Полунична наливка - це не просто алкогольний напій, а справжній смак літа, укладений у пляшці. Вона має насичений аромат полуниці, солодкий смак з легкою кислинкою і зігріваючий ефект. Приготувати її в домашніх умовах нескладно, а результат порадує вас і ваших близьких.

Існує безліч рецептів полуничної наливки, але я хочу запропонувати вам два найпопулярніших:

1. Простий рецепт:

Інгредієнти:

Приготування:

2. Рецепт із лимонним соком:

Інгредієнти:

Приготування:

Наливка з полуниці без горілки

Хочете насолодитися смаком полуниці без алкоголю? Приготуйте наливку без горілки! Це освіжаючий і смачний напій, який стане справжньою окрасою вашого столу.

Існує кілька рецептів полуничної наливки без горілки, але я хочу запропонувати вам два найпростіших і найсмачніших:

1. Наливка з полуниці з цукром:

Інгредієнти:

Приготування:

2. Наливка з полуниці з м'ятою:

Інгредієнти:

Приготування:

Поради - Для приготування наливки використовуйте тільки стиглі й ароматні полуниці. Не мийте полуницю перед використанням, оскільки це може змити аромат. Цукор можна замінити медом за смаком. Для більш насиченого кольору можна додати в наливку жменю вишні або малини. Готову наливку можна зберігати в холодильнику до 1 місяця.

Полуниця - це ягода чи фрукт?

У побуті ягодою зазвичай називають будь-який дрібний м'ясистий плід (незалежно від його ботанічної класифікації типу плоду та істинності), наприклад смородину, аґрус (ягода), полуницю, суницю, шипшину (несправжня ягода), вишню, черешню, малину (кістянка).

Наливка з полуниці на самогоні

Ось простий рецепт полуничної наливки на самогоні:

Інгредієнти:

Інструкції:

Періодично струшуйте банку, щоб інгредієнти добре змішувалися. Після того як наливка настоїться, процідіть її через марлю або сито, щоб видалити шматочки полуниці та інші тверді частинки. Розлийте наливку в скляні пляшки або банки, закрийте і зберігайте в прохолодному і темному місці. Така полунична наливка чудово підійде для подарунка або для частування гостей на вечірці. Пам'ятайте, що вживання спиртних напоїв має бути відповідальним, і слід дотримуватися запобіжних заходів.

Інші матеріали за темою:

Источник материала
Поделиться сюжетом